Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu alamadik diye opsiyon ile kiraladik galiba finansyal fair play icin gelecek sezona yazabilmek icin +1 milyonu (uydurdum)

nerden çıktı ankaraspor biri twiterda yazmıştır b ihtimal kuşun teki zmnında ankaraspor da gruptan çıktı diye maykıl da gelmiş onu örnek gösteriyor anlamadan
ne adamlar var yaw

Ayakları temiz mi temiz dribling varmı var topu ileri çıkarıyor mu çıkarıyor taylanla Berkan hangisini yapıyor
Yav oynayamaz, ayakla falan alakası yok. Orta sahada taylan performansı istiyorsanız oynasın. Orada topu iki yönlü oynayabilecek kapasite gerekiyor. Marcao sadece topun karşısında durarak oynamış adam, adam geçme vs yok misal kendini hemen dayayıp atıyor buda orta sahada yerler onu demek.
Hem arkasını kontrol edecek hem önünü onun yapabileceği iş değil. Maalesef bu konsol oyunu değil hadi pozisyon değiştirelim oynasın.
Önden arkaya çekebilirsin ama arkadan öne çekebileceğin oyuncular için ekstra işler gerekir. Misal luyindama orta sahada kesici olarak oynatabilirsin, rakibi karşılar çalım atar. Marcao'da bunu yapman futbol cinayeti ile sonuçlanır.

1644320293778.webp

GIRSIN

bende anlamadim birden ankaraspor capsi atip bana laf soktugunu sandi
Avrupa liginin ikinci liginde birinci çıkman senin iyi bir takim kurduğunu kanıtlamıyor, coğu avrupa takımın umrunda değil oralar.

2003 sezonunda avrupa’da aynı konumdaydık, o takımda bir enkazdı. Öyle kolay düşünceler ile olaydan sıyırmaya çalışmayın ft’yı.

Avrupa liginin ikinci liginde birinci çıkman senin iyi bir takim kurduğunu kanıtlamıyor, coğu avrupa takımın umrunda değil oralar.

2003 sezonunda avrupa’da aynı konumdaydık, o takımda bir enkazdı. Öyle kolay düşünceler ile olaydan sıyırmaya çalışmayın ft’yı.
miko dur ortakık karışık

Bak hele bak bak avrupa liginin ikinci liginde diye ne kücümsüyorsun olayi. Avrupa'nin disli bir organizasyonunda en zorlu gruptan namaglup lider cikti bu takim? Avrupa cogu takimin umrunda da degilmis ayrica aynen öyle kardesim. Sal beni artik cok bos muhabbetin var

Uefadaki basari niye kucumseniyo?orda bi sistem oturttu fatih hoca ve basarili olduk gayet.torrent da gecis oyunu oynattigi icin şanslıyiz avrupada👨‍💻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt