Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muthis bir sekilde senorun euro 20 elemeleriyle benzerlik gosteriyor bizim uefa performansimiz. Turkiye de 3 gol yemisti o grupta. transition play ve bu plana uygun rakipler. Ve evet futbol şansı. Ligin tam tersi yakaladigimiz firsatlarda inanilmaz isabet sagladık.Cok sansliyiz abiler Infantino o gün o dügmeye basmasa 12 puan ile en az gol yiyen 3 takim arasinda da olmazdik kismet öyleymis sans bizim yanimizdaymis sans kelebegi totomuza konmus sans abi hep cok sansliyiz
ya bas git kolpacı şerefsizGalatasaray, Robson Reis’i kiralamak için Santos kulübünün cevabını bekliyor. (@NicoSchira)
ben de laf olsun diye diyorum zaten reisProsedur geregi acik, saat 00:00'i gosterdigi an direk kapatacagiz.
Direkt sepetleyelim birini alamasak da babelden kurtulmuş oluruz en azından.Babel için Konyaspor teklif sunmuş sanırım. Zaman az kaldığı için düşük ihtimal deniyor.
Eee o zaman ligde de şansızız o gol beklentisine bakıp da şansızlık diyen oldu mu ? Herkes beceriksizlik üzerinden eleştirdi. Avrupa'ya gelince şansımız dönmüş. Transition oynamak öyle kolay iş değil bu arada , öyle dedin diye söylemiyorum ama. Torrent oynatsaydı işte transition , topu Alanya'dan fazla isteyen takım yoktur ligde. Bir tane kontraya çıkamadık. Koskoca Klopp yıllarca geçiş oynattı ama birkaç kişiye göre bu oyunla alınan başarı değersiz.Muthis bir sekilde senorun euro 20 elemeleriyle benzerlik gosteriyor bizim uefa performansimiz. Turkiye de 3 gol yemisti o grupta. transition play ve bu plana uygun rakipler. Ve evet futbol şansı. Ligin tam tersi yakaladigimiz firsatlarda inanilmaz isabet sagladık.
Sert bir muhalefete uğradılarÇil yavrusu gibi dağıldılar
Ortalıkta Aslan görmeyince böyleler reisSert bir muhalefete uğradılar
ya bende sevindim babel giderse son dk orta saha alırız belki diye gidip robson gelir şimdi
Tehlikeli bölgede Suat'ın adamı belliSuat bari gel sen oyna orta sahada