Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan olayının bence alaya aldı o yüzden kadrodan çıkarıldı olayı kuyruklu yalan. Geçen çıkan haberler sonrası olay birinin başına patlayacak diyorlardı patlamış demek ki.

Son olarak halilin kiralık sözleşmesini fesih edin kasımpaşaya falan gitsin de tüy dikin kardeşim beklemedeyiz.

Çok değişik ve sihirli bir camiayız yav.
Dursun Özbek'ten daha kötü bir başkan gelmez diyosun, Burak Elmas geliyor.
Prandelli'den daha kötü bir hoca dünyada bulunmaz diyon, arayıp bulup Torrent'i getiriyolar.
Lukunku'dan daha kötü bir futbolcuyu bu gözler görmez diyon, Tarık Çamdal geliyor.
Zapata'dan kötüsü bu kaleye gelmez diyon, İsmail Çipe geliyo.

Daima kötünün de kötüsünü ne yapıp edip buluyoruz.

Galatasaray, Robson Reis’i kiralamak için Santos kulübünün cevabını bekliyor. (@NicoSchira)

Cok sansliyiz abiler Infantino o gün o dügmeye basmasa 12 puan ile en az gol yiyen 3 takim arasinda da olmazdik kismet öyleymis sans bizim yanimizdaymis sans kelebegi totomuza konmus sans abi hep cok sansliyiz
Muthis bir sekilde senorun euro 20 elemeleriyle benzerlik gosteriyor bizim uefa performansimiz. Turkiye de 3 gol yemisti o grupta. transition play ve bu plana uygun rakipler. Ve evet futbol şansı. Ligin tam tersi yakaladigimiz firsatlarda inanilmaz isabet sagladık.

Babel için Konyaspor teklif sunmuş sanırım. Zaman az kaldığı için düşük ihtimal deniyor.

Burak Elmas yine kendine siper edecek birini bulmuş tabii. Yaptıklarını bilmesek yutacağız şu medya servislerini. Babel için de bu Aspor misal 11 başlamayacağı kesin demişti, sonra patladılar. Her dedikleri de tutmuyor yani. Muhtemelen köstebek arayışı da olabilir bu haberler. Alpaslan olayı bundan mı acaba demeden edemiyorum, diğer söylenen şey saçma geldi bana.

Belki o otel mevzusu vsde böyle bir yemdi.
Bilmiyorum ama yönetim cidden çok çok kötü yönetiyor. Marcao ve Nelsson'u elden çıkarmak için böyle değersizleştirmeye hiç gerek yok. Bu adamı ibra etmeyin, liseliler. Tarihin en büyük hatası olur. Taraftar bir iki haftaya indirir zaten, siz yapmazsanız eğer. Burası fb camiası değil. Başarısız olan bedelini öder. Çok bile sabredildi bu skandallara.

Muthis bir sekilde senorun euro 20 elemeleriyle benzerlik gosteriyor bizim uefa performansimiz. Turkiye de 3 gol yemisti o grupta. transition play ve bu plana uygun rakipler. Ve evet futbol şansı. Ligin tam tersi yakaladigimiz firsatlarda inanilmaz isabet sagladık.
Eee o zaman ligde de şansızız o gol beklentisine bakıp da şansızlık diyen oldu mu ? Herkes beceriksizlik üzerinden eleştirdi. Avrupa'ya gelince şansımız dönmüş. Transition oynamak öyle kolay iş değil bu arada , öyle dedin diye söylemiyorum ama. Torrent oynatsaydı işte transition , topu Alanya'dan fazla isteyen takım yoktur ligde. Bir tane kontraya çıkamadık. Koskoca Klopp yıllarca geçiş oynattı ama birkaç kişiye göre bu oyunla alınan başarı değersiz.

ya bende sevindim babel giderse son dk orta saha alırız belki diye gidip robson gelir şimdi

Burda fatih terimi savunanları hayretler içierisinde izliyorum. Abi kurduğu kadroyu göremiyor musunuz ! Taylan berkan orta sahasını yeterli gören bi adam benim gözümde ihanet içerisindedir. Berkana 4m € barış alpere 2m € cicaldauya 6.5 m € veren adam Galatasaray’ı düşünmüyordur abi bunun izahı olmaz, olamaz. Herşeyi geçtim futbolu bırakan ardayı başımıza bela eden birine (geçmişte başarısı ne olursa olsun) benim saygım biter. İsmaile sözleşme veren bi adama saygım biter. Takımı taylan alpaslan aytaç gibi yedekliği bile tartışılacak adamları dolduran adama saygım biter. 3 senedir bi oyun planı bi kadro oturtamamış bi adama saygı duyulmaz. Saymakla bitmez yanlışları. Özetle Galatasaray’ın bu durumda olmasının en büyük nedeni fatih terimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt