- 5 Eylül 2014
- 84.783
- 70.673
- 4.513
SakinFt dusmanlarida beninde dusmanimdir bu saatten sonra biatci degildim ama.bu saatten sonra biatciyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SakinFt dusmanlarida beninde dusmanimdir bu saatten sonra biatci degildim ama.bu saatten sonra biatciyim.
3 m€ mu, verdigin 1,2 cikarirsan bayram et.Bunlar lige çıksa da 3 milyona yaylanı yaslasak yav
Bu nedirYeni dusmanlarim Samet N ve Yunus Abi denilen dayk.Ya ben ya siz
Yokluk diyebilir miyiz
Meyhanecilere gelbu ifadeyi anlamsız, yersiz ve konuyla ilintisiz buldum
ömer bayramla transferi kapattığımız o kara gün .Kara gün olmasının nedeni forvet almadan transferi kapamamız değildi.O gün ömer bayramı almamızdı
Sekidika ve oğulcana o paraları veren 3 milyon da yaylana verir.3 m€ mu, verdigin 1,2 cikarirsan bayram et.
Meyhanecilere gel
Genel kurulda itin götüne sokulup dudaklarını büktüğündebelmas tahminen ne zaman seçim kararı alır? ben kayseri maçı sonrası bekliyorum
Almaz.belmas tahminen ne zaman seçim kararı alır? ben kayseri maçı sonrası bekliyorum
Canın sağ olsun allaha emanetsingördüm ve direkt çıktım
ben kayseri maçından sonra kesin bekliyorum, geçişleri iyi yapan kayseri karşısında bu takımın kazanma şansı yokGenel kurulda itin götüne sokulup dudaklarını büktüğünde
belmas tahminen ne zaman seçim kararı alır? ben kayseri maçı sonrası bekliyorum
ben kayseri maçından sonra kesin bekliyorum, geçişleri iyi yapan kayseri karşısında bu takımın kazanma şansı yok
ben kayseri maçından sonra kesin bekliyorum, geçişleri iyi yapan kayseri karşısında bu takımın kazanma şansı yok