Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersizlikten forumda millet birbirine sarmaya başladı.

Alin transfer

Son transferi de yapmışız.
Kapatıyoruz hadi konuyu terkedin ufaktan.

Burada bazen mizahi şeyler yazmam kendi adıma diyeyim mutlu olduğum şıkkı doğurmaz. Birileri gitti de nispet yapayım işi ben de işlemez. Benim için isimler kulübün ikinci planındadır her zaman. Bazen çok olumsuz hava olduğu için böyle davranıyorum. Aşırı negatif hava olduğunda. Burada herhalde üç dört kişiyi geçmemiştir böyle tartışmalarım da ve asla ben hedef almadım ama alınırsam oyunu kuralına göre oynayarak gerekli cevabı veririm. Bir düşünmek zorunda değiliz ama seviyeli olmak zorundayız. Beni burada banlatmak isteyen varsa boşuna çabalar. Ben de zamanında böyle sitelerde yöneticilik yaptım. Nerede nasıl olması gerektiğini her daim bildim. Hoşlanmadığım şeyler olduğunda da zaten cevap vermeden geçiştiriyorum. Biz aynı renge gönül vermiş insanlarız. Sadece bunun için kendimi tutuyorum. Bir safsam da sadece Galatasaraylıyım. Eleştirilerin içinde hakaret olmadıkça bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Burada bana da dendi, uzun yazıyorsun vs ben kimseyi karşıma almadım ama. Rakip takımlı imaları da oldu. Ben de onun yerine o kişilerle bir daha konuşmama kararı aldım, hepsi bu. Buna da uyuyorum. Aynı karşılığı da bekliyorum.

hemen bugün gelecek cash 500 milyon lira 10 senede gelecek 2 milyar liradan daha değerlidir. İlk yaptığımızda aynı hatayı yaptık güya 5 senede tüm parayı alacaktık. Yav burası türkiye hala akıllanmadık gitti. Suni fiyatlar üzerinden algı yapılmasın.

300 milyon borc silip üzerine 500 milyon lirayı emlak konut yarın ateşlesin bu iş huzur içinde çözülsün.

Alin transfer

ahsdahsdhasdahs ft hocam yapsa edilmedik küfürler kalmazdı

5B88F20B-2EFA-4838-9466-7D203E97C6D1.webp

Semih sakin ol kardesim tehlikeli üyeleri dusman edindin biraz da dost kazan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt