Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooouuv çok kritik admin bey sinirlenmiş üsluba bak tutmayalım küçük enişteyi duyar kastığınıda kabul ettiğine göre sıkıntı yok banlayabilirsin sıkıntı yok gerçi küfürde etmedim ama
Transfer dönemi kapanınca senin gibi dini imanı transfer olan tipler kış uykusuna yatacak zaten atmama gerek yok.

İnsan olsan zaten yaptığının yanlış olduğunu düşünür susardın, şaşırtmadın bu ergence tepkilerinle.

Benim söylediğimle senin söylediğinin alakası yok. Günlerdir herkes tek gözlü, kör yazıp duruyor bunu yazıp durmak için bir sebep yok. Eleştireceksen teknik heyeti, yönetimi, x kişiyi sabaha kadar eleştir ama bokunu çıkardılar günlerdir aynı şeyi yazarak.
Boyle yazilmasi tamamen yonetime tepki zaten usta. Yapilan hamlelerin akla mantiga sigan tek tarafi yok. Kamera sakasi filan olmali su yapilanlar. Kufur etmek yerine Omar durumuna atifta bulunuyo insanlar. Mecazide olsa gerceklik payi var malesef. Uslup agir olabilir ama birazda hosgormek lazim.

Boyle yazilmasi tamamen yonetime tepki zaten usta. Yapilan hamlelerin akla mantiga sigan tek tarafi yok. Kamera sakasi filan olmali su yapilanlar. Kufur etmek yerine Omar durumuna atifta bulunuyo insanlar. Mecazide olsa gerceklik payi var malesef. Uslup agir olabilir ama birazda hosgormek lazim.
1-2 kere olduğunda hoşgördük zaten ama herkes her gün aynı şeyleri yazarsa bunun sonu gelmez. Oyuncunun yaşadığı travmaları da tahmin edemiyorum, doğru şekilde yolları ayırmayan sorumlular kimlerse onlara laf etmek varken oyuncunun engeline ısrarla vurgu yapmak doğru değil.

Dalga geçmek maksadıyla veya vicdansız olduğum için yazmadım admin duyar kasma ne diyim kibarca gözünden sakatlanmış desem mutlumu olacaksın. Kulüp elinden gelen fedakarlığı yaptı zaten. amatörce davranıp bu hale geldiği için başka kulüp olsa sözleşmesini feshederdi biz hala bu adamdan medet umuyoruz ona isyanım yoksa bir insanın bu hale gelmesinden mutlu olacak veya dalga geçecek biri değilim
reis sen spiker değil misin

Transfer dönemi kapanınca senin gibi dini imanı transfer olan tipler kış uykusuna yatacak zaten atmama gerek yok.

İnsan olsan zaten yaptığının yanlış olduğunu düşünür susardın, şaşırtmadın bu ergence tepkilerinle.
Farkındaysan ben ılımlı bir mesaj yazdım vicdansız olmadığımı ve dalga geçme maksatlı yazmadığımıda belirttim sen yükseldin sayın admin bey o yüzden bende böyle bir tepki verdim ister ergence de ister cahilce yinede ne olursa olsun karşı taraf tavrımdan kırılmışsa kusura bakma demesinide bilirim ha bu arada yeni farkettim insanlığımı sorgulamaya senin çapın yetmez akıllı ol admin gibi davran

Son düzenleme:
Yazdığımda ne var yav? Başka birine alıntı yapacaktın herhalde ters bir şey söylemedim orada.

LG-M700 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
popcornHOR-11.png

Farkındaysan ben ılımlı bir mesaj yazdım vicdansız olmadığımı ve dalga geçme maksatlı yazmadığımıda belirttim sen yükseldin sayın admin bey o yüzden bende böyle bir tepki verdim ister ergence de ister cahilce yinede ne olursa olsun karşı taraf tavrımdan kırılmışsa kusura bakma demesinide bilirim
Ben o mesajı sana özel atmadım, senin mesajına denk gelmiş. O yüzden tek başına üzerine alınacağın bir durum yok.

Çoğunuzun aleni niyetle yazmadığınızın da farkındayım ama yine de hoş değil, özellikle sağlıksal konularda bence daha düşünceli davranmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt