Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.051
- 2.910
- 1.748
Ndiaye transferi gibi dursun başkan maestroyu alır gelir adana demirspor dan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Limit var, benim kastım nakitte. 20 milyonu da taksitle öneriyoruz sonuçta onun ne kadarını nakit öneriyoruz mesele orada? Bir de Metin Öztürk'ün dediği bir dahaki Divan'a kadar BB'den çıkma işi var şakşakçılık yapıp alkış aldı orada. Sermaye artışından gelen para zaten BB'ye gitti 900milyon TL civarı borç kaldı çıkmak için. Leo'dan satılan evlerin parası ne zaman gelecek acaba? Bu sebeple bana nakit olarak sorun yaşama ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Cepten kasa kolaylığı yapan yöneticide yok herhalde.Para yoksa nasıl önüne gelene 20 milyon euro teklif edebiliyoruz tabi ki para var zaten gelirler gittikçe yükseliyor. Sorun nakit dersen o olabilir tabi ne kadar nakit para var onu kestiremiyorum şuan.
Erden timur angelinho'yu aldığında tutmaz diye önlem alıp maç sayısı ekletti. bu iş bilmezler ne vereceği belli olmayan kronik adama düz zorunlu opsiyonla 11 milyon anca bitirdiler.Erden Zahayı aldırdı anlıyor musun kazıkladı bizi.
Diğer taraftan özel uçakla Zalewskiyi almaya gidip 3 kere red yiyip son gün panikle Sallaiye maaşının 5 katını veren adamı övenler eserinizle gurur duyun. Tepe tepe kullanabilirsiniz![]()
benden bi bok olmaz diyor
Başlıyoruz
Bir de Angelino yani bunlar Jacobsa 20 milyon euroyu tekte gömdüler total maaş bonservisErden timur angelinho'yu aldığında tutmaz diye önlem alıp maç sayısı ekletti. bu iş bilmezler ne vereceği belli olmayan kronik adama düz zorunlu opsiyonla 11 milyon anca bitirdiler.
500 bin eurosunu peşin önerecek halimiz yok rtaş beceriksizler işte sorun parada değil bu yazın da çok aşirı netti şimdide. 20 milyonu da hiç bir vakit peşin ödeyecek kulup olmadık yani fenerde yapamaz mesela bunu.Limit var, benim kastım nakitte. 20 milyonu da taksitle öneriyoruz sonuçta onun ne kadarını nakit öneriyoruz mesele orada? Bir de Metin Öztürk'ün dediği bir dahaki Divan'a kadar BB'den çıkma işi var şakşakçılık yapıp alkış aldı orada. Sermaye artışından gelen para zaten BB'ye gitti 900milyon TL civarı borç kaldı çıkmak için. Leo'dan satılan evlerin parası ne zaman gelecek acaba? Bu sebeple bana nakit olarak sorun yaşama ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Cepten kasa kolaylığı yapan yöneticide yok herhalde.
Nakit lazimsa onu da yoneticiler dusunsun artik o yok bu yok diyecek bahaneleri olamaz bu saatten sonra cunku bu kulubun hic bir zaman bu seviyede yuksek gelirleri olmadi, yani burada yoneticilerin is yapma/yapamama durumu ortaya cikiyor. Yapamiyorlarsa bu isi baskasina devretsinler artik icraat yapacak adamlar lazim.Limit var, benim kastım nakitte. 20 milyonu da taksitle öneriyoruz sonuçta onun ne kadarını nakit öneriyoruz mesele orada? Bir de Metin Öztürk'ün dediği bir dahaki Divan'a kadar BB'den çıkma işi var şakşakçılık yapıp alkış aldı orada. Sermaye artışından gelen para zaten BB'ye gitti 900milyon TL civarı borç kaldı çıkmak için. Leo'dan satılan evlerin parası ne zaman gelecek acaba? Bu sebeple bana nakit olarak sorun yaşama ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Cepten kasa kolaylığı yapan yöneticide yok herhalde.
Hammarby taraftarları ana avrat sövmemiş mi sen ne diyon diye5 m euro bile değil o para
Jelert de böyle düşünüp gelmeseydi keşke