Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye transferi gibi dursun başkan maestroyu alır gelir adana demirspor dan

Fırsat transferi, taksit transferi, ilgi kağıdı derken yine son gün bir sürü menajeri ve vasat futbolcuları zengin edeceğiz.

Stoper transferi için Sergio Ramos ilk 8e kalmamızı bekliyor..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kendi geçecegine şu ahlat ve simite tekmeyi vurup Gardiyi falan getirse bir sey yapmış olurdu

Her gün yeni isim çıkıyor, hurra deyip girmişler transfer işine ne plan var ne program.

Para yoksa nasıl önüne gelene 20 milyon euro teklif edebiliyoruz tabi ki para var zaten gelirler gittikçe yükseliyor. Sorun nakit dersen o olabilir tabi ne kadar nakit para var onu kestiremiyorum şuan.
Limit var, benim kastım nakitte. 20 milyonu da taksitle öneriyoruz sonuçta onun ne kadarını nakit öneriyoruz mesele orada? Bir de Metin Öztürk'ün dediği bir dahaki Divan'a kadar BB'den çıkma işi var şakşakçılık yapıp alkış aldı orada. Sermaye artışından gelen para zaten BB'ye gitti 900milyon TL civarı borç kaldı çıkmak için. Leo'dan satılan evlerin parası ne zaman gelecek acaba? Bu sebeple bana nakit olarak sorun yaşama ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Cepten kasa kolaylığı yapan yöneticide yok herhalde.

Erden Zahayı aldırdı anlıyor musun kazıkladı bizi.

Diğer taraftan özel uçakla Zalewskiyi almaya gidip 3 kere red yiyip son gün panikle Sallaiye maaşının 5 katını veren adamı övenler eserinizle gurur duyun. Tepe tepe kullanabilirsiniz :)
Erden timur angelinho'yu aldığında tutmaz diye önlem alıp maç sayısı ekletti. bu iş bilmezler ne vereceği belli olmayan kronik adama düz zorunlu opsiyonla 11 milyon anca bitirdiler.

Aha bugün cok önemli,burdan 3 şubata kadar bakalım neler olacak

Erden timur angelinho'yu aldığında tutmaz diye önlem alıp maç sayısı ekletti. bu iş bilmezler ne vereceği belli olmayan kronik adama düz zorunlu opsiyonla 11 milyon anca bitirdiler.
Bir de Angelino yani bunlar Jacobsa 20 milyon euroyu tekte gömdüler total maaş bonservis

Limit var, benim kastım nakitte. 20 milyonu da taksitle öneriyoruz sonuçta onun ne kadarını nakit öneriyoruz mesele orada? Bir de Metin Öztürk'ün dediği bir dahaki Divan'a kadar BB'den çıkma işi var şakşakçılık yapıp alkış aldı orada. Sermaye artışından gelen para zaten BB'ye gitti 900milyon TL civarı borç kaldı çıkmak için. Leo'dan satılan evlerin parası ne zaman gelecek acaba? Bu sebeple bana nakit olarak sorun yaşama ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Cepten kasa kolaylığı yapan yöneticide yok herhalde.
500 bin eurosunu peşin önerecek halimiz yok rtaş beceriksizler işte sorun parada değil bu yazın da çok aşirı netti şimdide. 20 milyonu da hiç bir vakit peşin ödeyecek kulup olmadık yani fenerde yapamaz mesela bunu.

Nakit lazimsa onu da yoneticiler dusunsun artik o yok bu yok diyecek bahaneleri olamaz bu saatten sonra cunku bu kulubun hic bir zaman bu seviyede yuksek gelirleri olmadi, yani burada yoneticilerin is yapma/yapamama durumu ortaya cikiyor. Yapamiyorlarsa bu isi baskasina devretsinler artik icraat yapacak adamlar lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt