- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
Rezalet bir kariyer planlanmasi 15 milyon için arabistana mi gidilir yaBoniface > Al Nassr
65 milyon euro bonservis bedeli
Senelik maasi 14-15 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezalet bir kariyer planlanmasi 15 milyon için arabistana mi gidilir yaBoniface > Al Nassr
Boniface > Al Nassr
reyes miydi - niyeyse baros kalmış aklımda . haklı olabilirsin.Hayır urfalı, reyes ve forlandı
Gidilir niye gidilmesin, yarin bir gun PSG veya Bayern'in santraforu olamayacakti suan aldigi paranin 15 katini kazanacakRezalet bir kariyer planlanmasi 15 milyon için arabistana mi gidilir ya
Nasil topcular bilmem ama en azindan boy sorunumuzu cözecekleri kesin
Rezalet bir kariyer planlanmasi 15 milyon için arabistana mi gidilir ya
Forlanın olmamasına çok üzülmüştümreyes miydi - niyeyse baros kalmış aklımda . haklı olabilirsin.
hatırlamıyorum ama gaza gelmiştim.
bugün aerobik günüydü biraz şınav mekik biraz da plank hareketleriyle günü tamamlandıİboHat napmıştır bugün acaba
rashford o kadar becerikli bir adam değil geçen seneden beridir - ben çok net ilgilenceğini zannetmiyorum "hamle için alalım" haricinde hiç bir isimli takımın.Rashford > Leverkussen olur ozaman
Arap forumlarından adminlik teklifi gelse gider misinGidilir niye gidilmesin, yarin bir gun PSG veya Bayern'in santraforu olamayacakti suan aldigi paranin 15 katini kazanacak![]()
Oraya niye gitsin? Buyuk kulup degil ki LeverkusenRashford > Leverkussen olur ozaman
Maasinin 15 katina sen gitmez misin?Arap forumlarından adminlik teklifi gelse gider misin
ben burda bedava calısıyorumMaasinin 15 katina sen gitmez misin?
Bu herif iyi bir adam degilmiydi sakatlıktan sonra falanmı dönemedi niye psg falan yapmasın ki ?Gidilir niye gidilmesin, yarin bir gun PSG veya Bayern'in santraforu olamayacakti suan aldigi paranin 15 katini kazanacak![]()
Rashford bundesligada oynamam diye dortmund u reddetti simdi levere niye gitsin kiRashford > Leverkussen olur ozaman
ünal aysal görüşmelere başlanmıştır kap açıklamasını cidden görüşmelere başlayınca yapıyordu.Forlanın olmamasına çok üzülmüştüm
Bir de shaqiri işine
Bu herif iyi bir adam degilmiydi sakatlıktan sonra falanmı dönemedi niye psg falan yapmasın ki ?
Rashford bundesligada oynamam diye dortmund u reddetti simdi levere niye gitsin ki
Kasımpaşa htspor fb koç. Her yerdelerMert hakan yavşağı olmasaydı bu şerefsiz halen maç yönetecekti. O maçta doğru karar vermeme rağmen hakemliğim bitirildi diyemiyor tabiki.
Şu htspor zaten fbtv2. Bütün Galatasaray düşmanları buraya toplanmış.
+ PodolskiForlanın olmamasına çok üzülmüştüm
Bir de shaqiri işine