Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jakobs sakatık muhabbeti doğruysa ivedi şekilde 3 lüye dönmek farz oldu belki hakkımızda hayırlısı olur

21 gündür rashford bekleniyor.digeri de aaensio işte ona gömecekler parayi.ikisi de mumkun
Bence rashford veya sane net ilgi var bellide bonservisli olmaz muhtemelen bu gün acurun açıklamaları dinledin mi rashford masamıza geldi kesinlikle istemedik falan diye açıklama yapmış durup dururken bu hayatta bizim ciddi bişey olmasa o toplara girmez

müthiş pozitif 1 herif yaw.

verdiği katkıyla sosyal medyadaki çoğu kişiyi yanılttı, inatla devam ediyorlar geçen baktım yine yazılıp çiziliyordu :d
2-3 haftadır sahada takımın sürünme sebebi bu adamın olmayışı bu adam oyunu kuruyor orta sahada tekrar toparlanacak takım izleyin

Bence rashford veya sane net ilgi var bellide bonservisli olmaz muhtemelen bu gün acurun açıklamaları dinledin mi rashford masamıza geldi kesinlikle istemedik falan diye açıklama yapmış durup dururken bu hayatta bizim ciddi bişey olmasa o toplara girmez
fbli duyumcular bilyosa o herifte öğrenmiştir doğal olarak.Transfer donemi açılırken forvet arkası ve kanat işaret edildi zaten.biri kiralık biri bonservis olacaktir

Batsuayi gitse de brezilyali çocuk gelse ya forvete de

fbli duyumcular bilyosa o herifte öğrenmiştir doğal olarak.Transfer donemi açılırken forvet arkası ve kanat işaret edildi zaten.biri kiralık biri bonservis olacaktir
Bakalım neler olacak bence anahtar maç ajax maçı o maçı yensekte yenilsekte hayrımıza olacak yenersek UEFA’da ilerleme adına transfer yaparlar yenilirsekte taraftar baskısından transfer yapacaklar her türlü sonuç olumlu

sıralaması ile birlikte tam olarak yaptıkları şudur:

- 24/25 yaz transfer dönemi bitiminden, 24/25 ara transfer dönemine kadar hiç bir çalışma yapmazlar.
- ara transfer dönemine girilir, teknik ekip taleplerini bu komiteye iletir.
- komite menajerlere gider, isimleri toplar.
- bu menajerler aynı futbolcuları daha iyi teklif almak adına haliyle başka kulüplere de sunar.
- menajerlerden gelen isimler, komite aracılığı ile teknik ekibe sunulur.
- teknik ekip ve scout ekibi* oyuncuları analiz eder ve isimleri belirler.
- bu komite ilgili oyuncuların kulüplerine gider, pazarlığa tutuşur.
- aynı futbolcular başka kulüplere de önerildiği için hem menajerlerin, hem de kulüplerin tuzu kurudur.
- kendi pr'ının da peşinde olan bu komite, isimleri habercilere sızdırır.
- sızdırılan isimlerin talipleri artar, haliyle piyasası da artar.
- bizimkiler pazarlığı uzatır, karşı menajer & takımlar daha cazip tekliflere gider.
- piyasası olan futbolcular bu şekilde bir bir elimizden kaçar.
- dönemin kapanışına kadar transfer yapamamış isimler fırsat transferi yalanıyla bizimkiler tarafından transfer edilmeye çalışılınır.

- gsc alinti

Abo, Shakhtar West Ham'daki Luis Guilherme icin 15 milyon euro teklif etmis, bizimkiler uyusun anca.

Ben de twitterda gezerken burdan önce gördüm ona sövüyodum tam geldim Bi de burda gördüm şimdi

Ebimbe'nin Monaco'ya transferi kesin olarak yatmis. Frankfurt bundan kurtulmak istiyor ama beceremiyorlar :)

Ajax kadrosu:

--------Davinson--Nelsson--A.kerim--------
BAY---------Torreira----Sara-----------Berkan
----------------Mertens----Yunus-----------------
-----------------------Osimhen-----------------------

1738101685955.webp

gibi nöbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt