Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.072
- 13.942
- 1.498
Jakobs sakatık muhabbeti doğruysa ivedi şekilde 3 lüye dönmek farz oldu belki hakkımızda hayırlısı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden bi bok olmaz diyor
Bence rashford veya sane net ilgi var bellide bonservisli olmaz muhtemelen bu gün acurun açıklamaları dinledin mi rashford masamıza geldi kesinlikle istemedik falan diye açıklama yapmış durup dururken bu hayatta bizim ciddi bişey olmasa o toplara girmez21 gündür rashford bekleniyor.digeri de aaensio işte ona gömecekler parayi.ikisi de mumkun
2-3 haftadır sahada takımın sürünme sebebi bu adamın olmayışı bu adam oyunu kuruyor orta sahada tekrar toparlanacak takım izleyinmüthiş pozitif 1 herif yaw.
verdiği katkıyla sosyal medyadaki çoğu kişiyi yanılttı, inatla devam ediyorlar geçen baktım yine yazılıp çiziliyordu :d
fbli duyumcular bilyosa o herifte öğrenmiştir doğal olarak.Transfer donemi açılırken forvet arkası ve kanat işaret edildi zaten.biri kiralık biri bonservis olacaktirBence rashford veya sane net ilgi var bellide bonservisli olmaz muhtemelen bu gün acurun açıklamaları dinledin mi rashford masamıza geldi kesinlikle istemedik falan diye açıklama yapmış durup dururken bu hayatta bizim ciddi bişey olmasa o toplara girmez
1 değil 2 değil 3 değil tam 5 kavanoz bal 100tl
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Karim Adeyemi Dortmund'da kalma karari almis.
Bakalım neler olacak bence anahtar maç ajax maçı o maçı yensekte yenilsekte hayrımıza olacak yenersek UEFA’da ilerleme adına transfer yaparlar yenilirsekte taraftar baskısından transfer yapacaklar her türlü sonuç olumlufbli duyumcular bilyosa o herifte öğrenmiştir doğal olarak.Transfer donemi açılırken forvet arkası ve kanat işaret edildi zaten.biri kiralık biri bonservis olacaktir
Napoli hala Garnacho icin ugrasiyor, belki onu alirlar.kotu haber, simdi Napoli rashfordu zorlayacak
once istemislerdi ama alamamislardi
Ben de twitterda gezerken burdan önce gördüm ona sövüyodum tam geldim Bi de burda gördüm şimdiAbo, Shakhtar West Ham'daki Luis Guilherme icin 15 milyon euro teklif etmis, bizimkiler uyusun anca.
![]()
Luís Guilherme - Spelersprofiel 26/27
Luís Guilherme, 20, uit Brazilië ➤ Sporting CP, sinds 2025 ➤ Rechtsbuiten ➤ Marktwaarde: 12,00 mln. € ➤ * 9 feb. 2006 in Aracaju, Braziliëwww.transfermarkt.nl
Öldükten sonra cennete gidicez yakotu haber, simdi Napoli rashfordu zorlayacak
once istemislerdi ama alamamislardi
Öldükten sonra cennete gidicez ya
Orda gs olacak mı
Berkant ın yerine jelert de düşünülebilirAjax kadrosu:
--------Davinson--Nelsson--A.kerim--------
BAY---------Torreira----Sara-----------Berkan
----------------Mertens----Yunus-----------------
-----------------------Osimhen-----------------------
O kisim belli olmaz ha, yani bazilarimiz diger tarafa kayabilirÖldükten sonra cennete gidicez ya
Orda gs olacak mı