Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Gssiz yapamamhic birsey olmayacak
Hem istediğimiz olmuyo mu gs olsun derim olur nasıl olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gssiz yapamamhic birsey olmayacak
Gssiz yapamam
Hem istediğimiz olmuyo mu gs olsun derim olur nasıl olmayacak
Motza göre cennette gs yokmuşO kisim belli olmaz ha, yani bazilarimiz diger tarafa kayabilir![]()
Diger tarafta futbolu napacan? Bu hayatta 60-70 yil futbol konustuktan sonra artik yeter da.Motza göre cennette gs yokmuş
Bi anlamı kalmıyo benim için
Diger tarafta futbolu napacan? Bu hayatta 60-70 yil futbol konustuktan sonra artik yeter da.
Öldükten sonra cennete gidicez ya
Orda gs olacak mı
Kıyamet kopacak herkes ölecekoldukten sonra zift karanlik olcak, insanlik bitine kadar
Kıyamet kopacak herkes ölecek
Sonra herkes dirilecek
Hesaplar görüldükten sonra ya cennet ya cehennem
Cennette takılırken diyorum gs olmayacak mı,maç izleyemeyecekmiyiz,gscye girip ona buna sallayamayacakmıyız
Futbolsuz napacaz kiDiger tarafta futbolu napacan? Bu hayatta 60-70 yil futbol konustuktan sonra artik yeter da.
Yok olmasin bir de o tarafta gscimbom forumu acamayiz, bir defalik yeter bu stres.Futbolsuz napacaz ki
Gs olsun en azından kafa dağıtırız dünyanın stresini atarız

En büyük fanı @Recep Buruk 'tu. Dönmüş mü yine.Yazın ahlatçının plank videolarını paylaşıp onu öven çakma GSliler şu an ne durumda acaba
Sa, kime aldık
Kıyamet kopacak herkes ölecek
Sonra herkes dirilecek
Hesaplar görüldükten sonra ya cennet ya cehennem
Cennette takılırken diyorum gs olmayacak mı,maç izleyemeyecekmiyiz,gscye girip ona buna sallayamayacakmıyız
Sayın GS şu adamı alırmısın rotasyonu lütfenEbimbe'nin Monaco'ya transferi kesin olarak yatmis. Frankfurt bundan kurtulmak istiyor ama beceremiyorlar![]()
Ortalama dakikaların kıyaslaması geçen seneye göre
Çoğu ortalamasına şimdiden ulaşmış. Kıstas değildir ama alışık olduklarının çok üzerine çıkması gerekecek çoğunun.
Şu messiyi de formamızla görseydik o zaman inandırıcı olurdu heiskıyamet çoktan koptu heis
hafızanı sıfırladılar melekler şu an cennettesin
100 milyonluk adamı alınca şüphelenmedin mi hiç