Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok bireysel katkısı var adamın. girdiğimiz tüm pozisyonlara bakın ya osimhen geriden topla giderek üretiyor. bazı maclar barıs üzerinden aynısını yapıyoruz. eyüp maçı öyleydi mesela. güreşerek girdi tüm pozisyonlara. geri kalan koca bi bosluk gibi şu sıralar. mertens'in osimhen e her maç gollük asistini de yediğini unutmayalım. çoğunda da ofsayt orası ayrı. ama üretkenlik olarak çok az bunlar. daha fazla doğrudan ileriye gitmeliyiz.
Dediğin doğru da osimhene 65 milyon vermek biraz evde ekmek yokken havyar almak gibi oluyor. Takımda yedek yok, kaleci ve 10 numara emekli oluyor, sağ bek yok.

Napolinin diğer alternatifler kim acaba onlar da aşırı plansız herhalde danilo olmayınca mal gibi kaldılar

Dediğin doğru da osimhene 65 milyon vermek biraz evde ekmek yokken havyar almak gibi oluyor. Takımda yedek yok, kaleci ve 10 numara emekli oluyor, sağ bek yok.
kasada harcayacağın 150m olur yap bunu da, bütçenin tamamını buraya kaydırmak mallık olur. bu işin sakatlığı var. performans düşüşü var. tamam çok çalışkan adam vs ama bu yıllar sürecek diye bir şey yok. bence top noktada fiyatı şu an. tr den kimse o fiyata bu adamı almaz 1 2 sene sonra. ha bu süreçte gider avrupa ligi şampiyonluğu yaparız o zaman baska.

yeni transferimiz
1738134879503.webp

İbrahim Hatipoğlu gibi nöbet.

Hadi gidin alın şu Maestro'yu artık. Orta sahamız için devre arasında çok kritik bi transfer. Tek adamla hem 6 - 8 yedeklenecek, hem formsuz Toreira kenara çekilebilecek

Çerez parasına Gedson gibi bi adamı almak için daha neyi bekliyorsunuz? Bizim maçtaki performansını buldum:

Bu Ali Palabıyık ne anlatıyor yav. Olm insanda utanma olur lan yanlış kırmızı kartla bi takımı yaktın, bunun üstünü örtüp yüzün kızarması gerekir adam utanmaz olduğu için geviş getire getire ben kırmızı verdim hakemliğim bitti falan diyebiliyor.

O değil de bizim sezon sonu hayvan gibi para harcamamız lazım. 1 as kaleci, 1 as sağ bek, devre arasında işe yarar birini alamazsak 1 stoper, 1 orta saha, yunus-barışın gidebileceğini varsayarsak 2 as kanat, mertensin emekli olacağını varsayarsak 1 as ofansif orta saha, osimhen giderse 1 tanesi baba 2 forvet. 9 tane transfer lazım bu takıma nerden baksan 100m euroya yakın para harcamamız gerekecek

İbrahim Hatipoğlu gibi nöbet.

Hadi alın şu Maestro'yu artık. Orta sahamız içşn devre arasında çok kritik bi transfer. Çerez parasına Gedson etkisi yapabilecek bir adam, daha neyi bekliyorsunuz anlamıyorum?

Sinan yılmaz buna savunması rezalet diyordu ve beğenmiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt