Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.081
- 13.944
- 1.498
Bunlar bahsedilen 70 i osimhene mi gömecekler acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle görünüyorBunlar bahsedilen 70 i osimhene mi gömecekler acaba
hayatlarında bek oynamamış, pure hücum oyuncusu olan BAY, yunus, sallai gibi adamları bek oynatıyoruz.
hem adamlara yazık ediyoruz, hem takımın hücum gücünü düşürüyoruz.
sizce de bunda bir yanlışlık yok mu?
Yazdan beri diye yazdım zaten ve basarılar erden timur'un geldiği önceki yönetimle geldi sadece başkan aynı. Maddi olarak bu kadar rahat olunan bir dönemde yaşanan ortada ayrıca gerçekten transfer konusunda daha kötü yönetim görmedim, yazdan beri yaşanan skandal benim Galatasaray'ı takip ettigim dönemin tamamında belki yaşanmadı varsa bildiğiniz daha kötü transfer yönetimi siz yazın abartı ise.Çok abartiyorsunuz öyle veya böyle 2 yıl ustuste şampiyonluk kazanmış bir ekip var daha kötüsü yoktu çok acımasızca bir söylem olur .. Erden Timur faktör falan denebilir ama sonuç olarak bu adamın baskanligi döneminde geldi başarılar..
çok bireysel katkısı var adamın. girdiğimiz tüm pozisyonlara bakın ya osimhen geriden topla giderek üretiyor. bazı maclar barıs üzerinden aynısını yapıyoruz. eyüp maçı öyleydi mesela. güreşerek girdi tüm pozisyonlara. geri kalan koca bi bosluk gibi şu sıralar. mertens'in osimhen e her maç gollük asistini de yediğini unutmayalım. çoğunda da ofsayt orası ayrı. ama üretkenlik olarak çok az bunlar. daha fazla doğrudan ileriye gitmeliyiz.Osimhen süperman değil ki, onu alıp başka kaliteli transfer yapmayarak kadroyu çöpe çevirirsek ne anlamı kalır.
seninle neden anlaşamadık biliyor musun?
tamamen farklı iki konudan bahsediyoruz. sen haklısın ama ben başka bir şeyden bahsediyorum.
sen gs'ın iki bek'e 20 m euro verdiğini ve bu transferlerde hata yapıldığını söylüyorsun. (bu konuda haklısın). bu başka bir konu yahu. anlasana.
ben de "hata yapıldı, yapacak bir şey yok. sonuca bak. takımda bek yok" diyorum.
jakobs'a 10 m verdik. 5 maç var 8 maç yok. olsun 10 m verdiğimiz için yerine bek almayalım. bu şekilde devam edelim o zaman. kritik maçlarda berkan oynasın sol bek.
jalerte 9+2 verdik. olmadı. geliştiremedik. olsun. oynamaya devam etsin. her maç onun kanadına atılan uzun toplardan gol yiyelim.
bu mudur yani?
okan hoca bek transferinden anlamıyor. hmmm. tamam o zaman. ali turap bülbül oynasın inönü'de.
Bende diyorumki bek transferiyle kimse şampiyon olmuyor. Takımın hücumda öncelikleri var önce orayı tamamla ondan sonra uygun bütçe kalırsa bek al. Sağ bekte Kaan, Jelert ve Sallai var bu üçünü kullanıp bir şekilde idare etmek lazım. Çok sayıda eksik varken sağ beke 10 milyon daha gömmeye gerek yok.
her şeyi yaıyormuş gibi gözüküp hiç bir şey yapmayan beceriksiz bir yönetim. kemerburgaz, bankalar birliği, transferler. hiç birinde bir yol alamadık. geçen yaz transferide aynıydı. kemerburgaza geçme ve bankalar birliği 1 senedir oyalanıyoruz. florya patates tarlasına dönmüş. hala ordan gelişme bekliyoruz topçular adına. biraz yüklensen sakatlanırsın o zeminde.En büyük transfer bu yönetimden kurtulmak olacak
Benim korkum bunların 2015-2017 deki gibi süper lig çöplerine ve menajer kazıklarına yönelmesi tekrar. Cavanda, bilal kısa, emrah başsan falan filan. Erden timur zar zor bizi bu vasat sevicilikten kurtardı bunlar yine oraya döndürecekEn büyük transfer bu yönetimden kurtulmak olacak
niteliği geçtim, nicelik olarak da bek yok takımda.
1 müzmin sakat
1 gelişime açık, henüz olmamış
normalde 2 çok iyi, 2 tane de back-up olmak üzere, 4 tane topçunun olması gereken mevkide, 1.5 oyuncu var.
sayısal olarak da hiçiz yani bek konusunda.
şimdi bu takımın en büyük eksiği bek değil de nedir?
Yazdan beri diye yazdım zaten ve basarılar erden timur'un geldiği önceki yönetimle geldi sadece başkan aynı. Maddi olarak bu kadar rahat olunan bir dönemde yaşanan ortada ayrıca gerçekten transfer konusunda daha kötü yönetim görmedim, yazdan beri yaşanan skandal benim Galatasaray'ı takip ettigim dönemin tamamında belki yaşanmadı varsa bildiğiniz daha kötü transfer yönetimi siz yazın abartı ise.
iyi iki bek oyuncusu, aynı zamanda iyi iki hücum oyuncusudur.Takımda bek eksiği var ama idare etmek zorundayız önceliklerimiz farklı. Beksiz çok şampiyon olduk yine oluruz. Hücumda eksik olursak şampiyon olamayız.