Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatlarında bek oynamamış, pure hücum oyuncusu olan BAY, yunus, sallai gibi adamları bek oynatıyoruz.

hem adamlara yazık ediyoruz, hem takımın hücum gücünü düşürüyoruz.

sizce de bunda bir yanlışlık yok mu?

Bence BAY ve Sallai kanat bek oynayabilecek isimler sadece biraz bu bölgeler için doğru eğitime ihtiyaçları var.. Yunus ise asla oynayamaz..
Zaten bu bek muhabbeti transferlerin fiyasko çıkmasından sonra mecburiyetten oluştu.. Bugün Jelert iyi olsa Jakobs sağlam kalsa muhtemelen denemezdik bile..
Ben futbolda mevkii kavramının yavaş yavaş esnedigini düşünüyorum ileride bolca versatile oyuncular tureyecek..

Osimhen süperman değil ki, onu alıp başka kaliteli transfer yapmayarak kadroyu çöpe çevirirsek ne anlamı kalır.

Çok abartiyorsunuz öyle veya böyle 2 yıl ustuste şampiyonluk kazanmış bir ekip var daha kötüsü yoktu çok acımasızca bir söylem olur .. Erden Timur faktör falan denebilir ama sonuç olarak bu adamın baskanligi döneminde geldi başarılar..
Yazdan beri diye yazdım zaten ve basarılar erden timur'un geldiği önceki yönetimle geldi sadece başkan aynı. Maddi olarak bu kadar rahat olunan bir dönemde yaşanan ortada ayrıca gerçekten transfer konusunda daha kötü yönetim görmedim, yazdan beri yaşanan skandal benim Galatasaray'ı takip ettigim dönemin tamamında belki yaşanmadı varsa bildiğiniz daha kötü transfer yönetimi siz yazın abartı ise.

Osimhen süperman değil ki, onu alıp başka kaliteli transfer yapmayarak kadroyu çöpe çevirirsek ne anlamı kalır.
çok bireysel katkısı var adamın. girdiğimiz tüm pozisyonlara bakın ya osimhen geriden topla giderek üretiyor. bazı maclar barıs üzerinden aynısını yapıyoruz. eyüp maçı öyleydi mesela. güreşerek girdi tüm pozisyonlara. geri kalan koca bi bosluk gibi şu sıralar. mertens'in osimhen e her maç gollük asistini de yediğini unutmayalım. çoğunda da ofsayt orası ayrı. ama üretkenlik olarak çok az bunlar. daha fazla doğrudan ileriye gitmeliyiz.

Sene sonu ciddi anlamda 11in yarisi degisecekken butcenin belki de hepsini tek adama vermek dupeduz salaklik olur

seninle neden anlaşamadık biliyor musun?

tamamen farklı iki konudan bahsediyoruz. sen haklısın ama ben başka bir şeyden bahsediyorum.

sen gs'ın iki bek'e 20 m euro verdiğini ve bu transferlerde hata yapıldığını söylüyorsun. (bu konuda haklısın). bu başka bir konu yahu. anlasana.

ben de "hata yapıldı, yapacak bir şey yok. sonuca bak. takımda bek yok" diyorum.

jakobs'a 10 m verdik. 5 maç var 8 maç yok. olsun 10 m verdiğimiz için yerine bek almayalım. bu şekilde devam edelim o zaman. kritik maçlarda berkan oynasın sol bek.

jalerte 9+2 verdik. olmadı. geliştiremedik. olsun. oynamaya devam etsin. her maç onun kanadına atılan uzun toplardan gol yiyelim.

bu mudur yani?

okan hoca bek transferinden anlamıyor. hmmm. tamam o zaman. ali turap bülbül oynasın inönü'de.

Bende diyorumki bek transferiyle kimse şampiyon olmuyor. Takımın hücumda öncelikleri var önce orayı tamamla ondan sonra uygun bütçe kalırsa bek al. Sağ bekte Kaan, Jelert ve Sallai var bu üçünü kullanıp bir şekilde idare etmek lazım. Çok sayıda eksik varken sağ beke 10 milyon daha gömmeye gerek yok.

Bende diyorumki bek transferiyle kimse şampiyon olmuyor. Takımın hücumda öncelikleri var önce orayı tamamla ondan sonra uygun bütçe kalırsa bek al. Sağ bekte Kaan, Jelert ve Sallai var bu üçünü kullanıp bir şekilde idare etmek lazım. Çok sayıda eksik varken sağ beke 10 milyon daha gömmeye gerek yok.
:)))))))))))))))

yaw sevgili sercan, kim diyor beke 10 m euro göm?

kadroda orj mevkii bek olan 2 adam var.

biri müzmin sakat,
diğeri gelişime açık, zapzayıf bir oyuncu.

bu da demek oluyor ki, bu takımın en büyük eksiği bek mevkiidir.

ts'un malheiro, bjk'in svensson bile toplasan 3 m euro etmez. bu ikisi bile olur yani. o kadar bile bekimiz yok.

En büyük transfer bu yönetimden kurtulmak olacak
her şeyi yaıyormuş gibi gözüküp hiç bir şey yapmayan beceriksiz bir yönetim. kemerburgaz, bankalar birliği, transferler. hiç birinde bir yol alamadık. geçen yaz transferide aynıydı. kemerburgaza geçme ve bankalar birliği 1 senedir oyalanıyoruz. florya patates tarlasına dönmüş. hala ordan gelişme bekliyoruz topçular adına. biraz yüklensen sakatlanırsın o zeminde.

Yaptır başkanım Galatasaray birkaç gün içerisinde Bankalar Birliğinden çıkacak haberini bi rahatlayalım

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

En büyük transfer bu yönetimden kurtulmak olacak
Benim korkum bunların 2015-2017 deki gibi süper lig çöplerine ve menajer kazıklarına yönelmesi tekrar. Cavanda, bilal kısa, emrah başsan falan filan. Erden timur zar zor bizi bu vasat sevicilikten kurtardı bunlar yine oraya döndürecek

Geliyor heralde raşfort Dortmund ve Barça ile anlaşma sağlanamadığı söyleniyor

niteliği geçtim, nicelik olarak da bek yok takımda.

1 müzmin sakat
1 gelişime açık, henüz olmamış

normalde 2 çok iyi, 2 tane de back-up olmak üzere, 4 tane topçunun olması gereken mevkide, 1.5 oyuncu var.

sayısal olarak da hiçiz yani bek konusunda.

şimdi bu takımın en büyük eksiği bek değil de nedir?

Takımda bek eksiği var ama idare etmek zorundayız önceliklerimiz farklı. Beksiz çok şampiyon olduk yine oluruz. Hücumda eksik olursak şampiyon olamayız.

Yazdan beri diye yazdım zaten ve basarılar erden timur'un geldiği önceki yönetimle geldi sadece başkan aynı. Maddi olarak bu kadar rahat olunan bir dönemde yaşanan ortada ayrıca gerçekten transfer konusunda daha kötü yönetim görmedim, yazdan beri yaşanan skandal benim Galatasaray'ı takip ettigim dönemin tamamında belki yaşanmadı varsa bildiğiniz daha kötü transfer yönetimi siz yazın abartı ise.

Yazdan beri diye ayrım yapmak da büyük acımasızlık bu arada..

Hatirladiklarim için yazıyorum daha eskiye hakim değilim

Faruk Süren -Unal Aysal hariç tamamı daha kötüdür Dursun Ozbekten..
Para vardı- yoktu konularıyla aklanmaya çalışılacaktır elbet diğerleri ..
Para Ali kocta da var aziz yildirimda da vardı(son 6-7 yılı için konuşuyorum ) ama sonuç ortada ..

Hadi ben de olumlu manada abartiyorum diyelim Adnan Polat gibi bir fiyasko varken Dursun Özbekin falan lafı gecmez

Takımda bek eksiği var ama idare etmek zorundayız önceliklerimiz farklı. Beksiz çok şampiyon olduk yine oluruz. Hücumda eksik olursak şampiyon olamayız.
iyi iki bek oyuncusu, aynı zamanda iyi iki hücum oyuncusudur.

sen en iyi iki hücum oyuncusunu bek oynatıyorsun bir kere.

iki tane dinamik bek alsan, onlardan aldığın verim bile katlanacak.

ayrıca takımın tek eksiği bek demiyorum, en önemli eksiği bek diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt