Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aman diyeyim ılgaz ağabey

1738152801615.webp

Bu tip dönemlerde birinin çıkıp sağ duyulu açıklamalar yapmaması, havayı olumluya çevirememesi doğru yönetilememenin verdiği en büyük zararlardan biri. Erden Timur'un iyi yaptığı bir çok şeyden biri de ara ara idmanlardan önce çıkıp insanların içini rahatlatan açıklamalarda bulunmasıydı.

markus edwards +rashford al bitir on tarafi ya.yunus gezgin rolde veya merkezde daha iyi zaten

Berke transferi gerçekleşirse muslera sezon sonuna kadar ona bildiği herşeyi öğretir. önümüzdeki 7 yıl kaleci ihtiyacımız kalmaz.

Baba ne oldu, transferi kapattın mı
raporlanıp atılmışım Azizim , alintilayip muhalefet etme cesaretini bulamamış kendinde demekki , sinsice raporlama yoluna başvurulmuş, Allah düşmanın da merti ile karşılaştırsın, belliki birilerine batmışız , bir dahaki nöbette misliyle artarak batmayada devam edeceğim, başka konulara yazıyorum şimdilik, burdan alıntı yapma rica ediyorum

Jakobs ve jelert ile cikmali.jakobs kadroda

Herşeyi geçtim şu olay komple istifa sebebidir. Ben hatip matip simitçi fln anlamam, suçlu başkandır hesabı o vercek. Ben mi verdim yetkiyi onlara.
Onlara da 2 çift lafım var, helal olsun be çok güzel kendi reklamlarınızı yaptınız. Simitten soğudun şerefsizim. Yemiyorum artık.

Gudmundson'un sakatlık sorunu varmış ve cinsel taciz davası tekrar açılmış.

Şu adamı almak facia olur.

Hareketli bir oyuncu da değil bildiğim kadarı ile.

Saçma sapan işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt