Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
1 hafta kalmış liste vermeye, 2 adam yollayıp 2 adam alıp listeye yazcak ha bizim pastacılar. Hocası 4 lü aşığı, takımında 1 tane yarım beki olan takım. Allah bizlere sabır versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşver gel yaz sen yine yav üstad.raporlanıp atılmışım Azizim , alintilayip muhalefet etme cesaretini bulamamış kendinde demekki , sinsice raporlama yoluna başvurulmuş, Allah düşmanın da merti ile karşılaştırsın, belliki birilerine batmışız , bir dahaki nöbette misliyle artarak batmayada devam edeceğim, başka konulara yazıyorum şimdilik, burdan alıntı yapma rica ediyorum
Bunu kim attı ortaya peki ?Jack Grealish
Severiz sevmeyiz, hiçomazsa kötüde olsa adamda planlama var. Yanlış da olsa adam takımı için tüm servetini ortaya döküyor. Saçma sapan adamlar seçiyor o başka. Bizdeki yöneticiler bizden faydalanıyor, vampir gibi kanımızı emiyorlar. Missss gibi bedava reklam yapıyorlar. Kim tanırdı bu hatibi kim tanırdı bu simitciyi kim tanırdı bu Özbeki kim tanırdı bu metiniali koçtan daha kötü planlama yapmayı nasıl becerdiniz vasıfsızlar
bu nöbette transferi geçtim osimheni barışı elden yitirmezsek şükürYeni nöbete geçelim Cimbom aşkına
Transfer yokken 137 sayfa gitmemesi lazım.bu şekilde yeni nöbet gelir yarın yaTransfer döneminin en ölü nöbeti.
Bilmiyorum Sato yazmış ben ona cevap verdim.Bunu kim attı ortaya peki ?
Onu bile çileden çıkardılar. Ömrümde gördüğüm en beyefendi yorumculardan. Geçen dinledim delirtmişler adamı.Ilgaz ağabey ateşi yakmış
Hiç bir yerde görmedim çünkü. Kendi isteğini yazmış sanırsam ayrıca jack yine bize uymaz çok çizgiye basan adamBilmiyorum Sato yazmış ben ona cevap verdim.
Son güne kadar Avrupa’dan transfer yapmaya çalışıp istediklerini yapamayıp son gün Göztepe’den Romulo, ADS’den Maestro, Roma’dan Zeki kiralık ve Nelsson’un tekrar takıma kazandırılma kararı bekliyorum