Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raporlanıp atılmışım Azizim , alintilayip muhalefet etme cesaretini bulamamış kendinde demekki , sinsice raporlama yoluna başvurulmuş, Allah düşmanın da merti ile karşılaştırsın, belliki birilerine batmışız , bir dahaki nöbette misliyle artarak batmayada devam edeceğim, başka konulara yazıyorum şimdilik, burdan alıntı yapma rica ediyorum
Boşver gel yaz sen yine yav üstad.

ali koçtan daha kötü planlama yapmayı nasıl becerdiniz vasıfsızlar
Severiz sevmeyiz, hiçomazsa kötüde olsa adamda planlama var. Yanlış da olsa adam takımı için tüm servetini ortaya döküyor. Saçma sapan adamlar seçiyor o başka. Bizdeki yöneticiler bizden faydalanıyor, vampir gibi kanımızı emiyorlar. Missss gibi bedava reklam yapıyorlar. Kim tanırdı bu hatibi kim tanırdı bu simitciyi kim tanırdı bu Özbeki kim tanırdı bu metini

Bu nöbette de kimse gelmeyecek galiba.

Haydar Dümenin saçları gibi nöbet.

Hücumda 2 saf yetenek yunus ve berat lus sadece.solbek kadir subaşı da süs olsun diye kadroda zaten.ali turapi kiralık gönderenlere laf söylememek lazim
1000018525.webp

Son güne kadar Avrupa’dan transfer yapmaya çalışıp istediklerini yapamayıp son gün Göztepe’den Romulo, ADS’den Maestro, Roma’dan Zeki kiralık ve Nelsson’un tekrar takıma kazandırılma kararı bekliyorum

Maestro gelirse üzülmem. Ayağı çok düzgün ve fizikli bir oyuncu.

Tam da takım Maç kazanmaya başlamıştı :D Eren Elmalı haberleri de çıktığına göre yarın Ajax'a en az 2 Farkla yeniliriz biz yav :D

fener sağbekte almış

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt