Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.575
- 8.036
- 1.428
Ciddi ciddi feneri şampiyon yapmak için uğraşıyorlar.Ne osayisi aloooooo transferler nerede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berke osayi isteyenlere bu simitçiyle ahlatçı müstehak
Bence kazanamazsın, 4 milyon euro net alacağı var, brüte vurursan gittiği takımdan 8 milyon euro almalı bu maaşı kazanmak için.Batshuayi'nin son senesine bakarsak yanlış bir transfer diyemeyiz ki hala isteyen kulüplerin olması bunu gösteriyor. Hatta Osimhen sürprizi olmasa çok net almamız gereken bir yere performansı iyi olan bir oyuncu transfer ettik.
Fakat oyuna geç girmesi, adapte olamaması ve umursama tavırları istenmeyen adam olmasına neden oluyor. Ben Okanın yedekleri yeterli kadar aktif kullanamadığını düşünüyorum özellikle bu sene. Tothenham maçı Icardı yürüyecek hali kalmadı 90dk sahada tuttu, 70'lerde Bats alsa gol bile atabilirdi o karambollerde. Birde Icardiyi kaybettik durduk yere.
İstesek 3-4 bonservis kazanabileceğin bir oyuncu, Bats'ı ben zarar hanesine yazmam şahsen. Ama oyuna girdikten sonraki tavırları ve hareketleri çok rahatsız edici.
Avrupadan transfer yapamadiklari icin yurt icinden transferin pesine dusmusler. Bari romulo ve denis/maestroyu da alsinlar da ṣu lanet transferi kapatalimYabancı sınırı varmış gibi yerlilere bonservis vermeye devam.
Diğer 3 transfere göre geleceğe yatırım işi yapmışlar kaça almışlar acaba? Mimovic ve Jelert'in ikisinin de sadece CL maçlarına göre istatistiklerini karşılaştırınca Jelert bir hayli önde oluyor. Lig istatistiklerini karşılaştırınca da Mimovic ofansta önde oluyor.Mimovic ne oyle bir herif kizilyildizdan
Maalesef bu gece bazı üyelerimizi kurban edeceğiz başka çare kalmadı.
Önerileri alalım
Kısmen katılıyorum fakat pahalı bir yedek diyemem. Çünkü bizimkilerin alıp geleceği forvetin bonservis artık yıllık ücreti hiç azımsanmayacak seviyelerde olurdu. Sucic falan iknası mümkün değil, o potansiyelde adamlara projeye gelir.Bence kazanamazsın, 4 milyon euro net alacağı var, brüte vurursan gittiği takımdan 8 milyon euro almalı bu maaşı kazanmak için.
O bölgeye 12 milyon euro (brüt 17 falan) yükümlülüğe giriyorsam onu alacağıma gider Sociedad'a giden Sucic'i alırdım, neredeyse aynı paraya gelirdi, burada mesele ikna etmek olurdu.
Forvet bölgesine de genç potansiyelli birisini alırdım, Okan yedek oyuncu yönetimini asla yapamayan bir hoca, yedekte kalan herkes küsüyor takıma, bu 1 değil 2 değil 10 adamda oldu, bu şartlarda da gidip pahalı yedek asla almam.
@Temmuz Kayalar bir klasikMaalesef bu gece bazı üyelerimizi kurban edeceğiz başka çare kalmadı.
Önerileri alalım
Dis protezinimi düsürdün rtas.Tranafer yapın artık abv
Bu kimOgnjen Mimovic, Fenerbahçe ile yarın 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Fenerbahçe, Mimovic için Kızılyıldız'a yaklaşık 8.5 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10-15 civarında pay verecek.
(Sportklub)