Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi feneri şampiyon yapmak için uğraşıyorlar.Ne osayisi aloooooo transferler nerede.

Osayi kadro disi kalır,sene sonu ya marsilya ya da palace falan yapar.konusulcak mevzu değil bizim için

Transfer Gaziantep maçına da yetişmeyecek. Abi gelen adam ne zaman adapte olacak da maça çıkacak ?

Ognjen Mimovic, Fenerbahçe ile yarın 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe, Mimovic için Kızılyıldız'a yaklaşık 8.5 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10-15 civarında pay verecek.

(🇷🇸 Sportklub)

Batshuayi'nin son senesine bakarsak yanlış bir transfer diyemeyiz ki hala isteyen kulüplerin olması bunu gösteriyor. Hatta Osimhen sürprizi olmasa çok net almamız gereken bir yere performansı iyi olan bir oyuncu transfer ettik.

Fakat oyuna geç girmesi, adapte olamaması ve umursama tavırları istenmeyen adam olmasına neden oluyor. Ben Okanın yedekleri yeterli kadar aktif kullanamadığını düşünüyorum özellikle bu sene. Tothenham maçı Icardı yürüyecek hali kalmadı 90dk sahada tuttu, 70'lerde Bats alsa gol bile atabilirdi o karambollerde. Birde Icardiyi kaybettik durduk yere.

İstesek 3-4 bonservis kazanabileceğin bir oyuncu, Bats'ı ben zarar hanesine yazmam şahsen. Ama oyuna girdikten sonraki tavırları ve hareketleri çok rahatsız edici.
Bence kazanamazsın, 4 milyon euro net alacağı var, brüte vurursan gittiği takımdan 8 milyon euro almalı bu maaşı kazanmak için.

O bölgeye 12 milyon euro (brüt 17 falan) yükümlülüğe giriyorsam onu alacağıma gider Sociedad'a giden Sucic'i alırdım, neredeyse aynı paraya gelirdi, burada mesele ikna etmek olurdu.

Forvet bölgesine de genç potansiyelli birisini alırdım, Okan yedek oyuncu yönetimini asla yapamayan bir hoca, yedekte kalan herkes küsüyor takıma, bu 1 değil 2 değil 10 adamda oldu, bu şartlarda da gidip pahalı yedek asla almam.

Bi osayi eksik. Ona da ateşleyin 3 milyon senelik 3 milyon imza parası rahatlayın.

Osayi avrupada oynayadabilir,bu durumda maximin gider

Mimovic ne oyle bir herif kizilyildizdan
Diğer 3 transfere göre geleceğe yatırım işi yapmışlar kaça almışlar acaba? Mimovic ve Jelert'in ikisinin de sadece CL maçlarına göre istatistiklerini karşılaştırınca Jelert bir hayli önde oluyor. Lig istatistiklerini karşılaştırınca da Mimovic ofansta önde oluyor.

Bence kazanamazsın, 4 milyon euro net alacağı var, brüte vurursan gittiği takımdan 8 milyon euro almalı bu maaşı kazanmak için.

O bölgeye 12 milyon euro (brüt 17 falan) yükümlülüğe giriyorsam onu alacağıma gider Sociedad'a giden Sucic'i alırdım, neredeyse aynı paraya gelirdi, burada mesele ikna etmek olurdu.

Forvet bölgesine de genç potansiyelli birisini alırdım, Okan yedek oyuncu yönetimini asla yapamayan bir hoca, yedekte kalan herkes küsüyor takıma, bu 1 değil 2 değil 10 adamda oldu, bu şartlarda da gidip pahalı yedek asla almam.
Kısmen katılıyorum fakat pahalı bir yedek diyemem. Çünkü bizimkilerin alıp geleceği forvetin bonservis artık yıllık ücreti hiç azımsanmayacak seviyelerde olurdu. Sucic falan iknası mümkün değil, o potansiyelde adamlara projeye gelir.

Özellikle Sallai 2.5 maaş, Jacobs 2 maaş bunlar inanılmaz ücretler. Bats da sanırım 3-3.5 alıyor heralde.

CL'de performans olarak Jelert'in bir hayli gerisinde. Ben hala Jelert'ten hocanın çabuk vazgeçtiğini düşünüyorum. Sezon başından beri kendsini oynatsaydık bence elimizde iyi bir sağ bek olacaktı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt