- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
..gardiye bok atan malların transferinde zorlandıkları isimler eren elmalı ahmed kutucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
..gardiye bok atan malların transferinde zorlandıkları isimler eren elmalı ahmed kutucu
cok pahali oldu artikkokoreç yedim severmisin
fb her gol attığında ilk yorumu giren sensin,nereye yetişmek istiyosunHayri ağabeyin arkamda olmamasi beni derinden yaraliyor
muratcim ,Fiziği olmayan 1 beke bu kadar para nasıl verildi yav
![]()
![]()
CL'de Kızılyıldız hücum mu oynuyor? İkili mücadele istatistikleri de var orada.İstatistikle olmaz ki bu işler sadece.Takım oyunuyla da alakalı Kopenhag o Maçlar'da full savunma yaptı.Takım savunması iyi olan 1 takımdılar.Bu fizikle özellikle bizim gibi savunma yapmayan takımlar için oynayamaz..
Osimhen olmasa cortluyorduk,pek hocalık bi durum yok şu an takımda.jelert ve yusufu kazandirsa övecek bisey olurduDün de yazdım, şampiyon da olsak sil baştan yapmalıyız. Yönetim full gitmeli, Okan Buruk da ya gitmeli ya da transferden men edilmeli.
İlk defa bizim listemizden arak olmayan bir isim almışlarOgnjen Mimovic, Fenerbahçe ile yarın 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Fenerbahçe, Mimovic için Kızılyıldız'a yaklaşık 8.5 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10-15 civarında pay verecek.
(Sportklub)
Bu hesabi neye gore yaptin Motz, maaslar icinde herhal?Talisca 25m
Skriniar 25m
Carlos 25m
Mimovic 9m
84m devre arasi
vay babayin
mi govorimo vas jezik.Yugo çetesi bir zenciyi daha yedi