Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırbistan medyasından Sport Klub'un aktardığı bilgilere göre, transferin kesinleştiği ve Mimović'in perşembe günü dört yıllık sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Haberde, Kızılyıldız'ın yaklaşık 8,5 milyon euro bonservis bedeli alacağı ve ayrıca bir sonraki transferden yüzde 10 ila 15 arasında bir pay elde edeceği aktarıldı.

Tabii bunu rakip takımdan duyamayacağız. İyi para vermişler.

Bizimkiler hala fırsat transfer kovalıyorlar diye düşünüyorum. Avrupada transfer sezonunun kapanmasını bekleyecekler anlaşıldı.

subatta fbnin havlu atmasi çok olasi,bakalım ne olacak🙂

Derbide hangi Yabancı Hakem'i getirecekler acaba yav :D Yönetimin transferden daha çok bu Konular'da etkisiz olmasını daha çok eleştiririm ben..

Erden timuru kayınvalidesinin cenazesindeyken bile rahat bırakmayıp 15 e zanioloyu aldı diye şeytan taşlar gibi taşlayıp ağzından köpükler saça saça eleştirenler

Nice 15leri çöpe atan okan dursun ahlat ve simitçiye sus pus

Yazıklar olsun size kötü insanlar,cahil cühelalar,yükseleni fbliler

Dün de yazdım, şampiyon da olsak sil baştan yapmalıyız. Yönetim full gitmeli, Okan Buruk da ya gitmeli ya da transferden men edilmeli.

Fiziği olmayan 1 beke bu kadar para nasıl verildi yav :D
Fenerbahçe'nin gündemindeki Ognjen Mimovic kimdir? Kaç yaşında, hangi  takımda oynuyor?'nin gündemindeki Ognjen Mimovic kimdir? Kaç yaşında, hangi  takımda oynuyor?

Le Marca Sports на мрежи X: „Elias Jelert takımla birlikte çalışmalara  başladı. https://t.co/U3OOprxhnQ“ / X
muratcim ,

ekledigin resimlerden , jelert ozelindedir yorumum ;

jelert - genel fizigi ve orantisi , guc baglaminda genel celimsizligi(ayak,baldir keza) , hava toplari -
zaten bilindik bold eksi yonleri arasinda basi cekiyordu. alinmasi donemi nacizane yazmistim eski tnsfr basligina .

diger yandan, bende diger renkdaslarim gibi dusunuyorum ; teknik ekip her anlamda sagliksiz kullandi kendisini .
bildigim jelert , gec kalinmis olunsa da , iyi kotu en azindan sezonun 2.yarisindan itibaren 11e monte edilmeliydi bugune dek . bariz hoca hatasidir .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

İstatistikle olmaz ki bu işler sadece.Takım oyunuyla da alakalı Kopenhag o Maçlar'da full savunma yaptı.Takım savunması iyi olan 1 takımdılar.Bu fizikle özellikle bizim gibi savunma yapmayan takımlar için oynayamaz..
CL'de Kızılyıldız hücum mu oynuyor? İkili mücadele istatistikleri de var orada.

Dün de yazdım, şampiyon da olsak sil baştan yapmalıyız. Yönetim full gitmeli, Okan Buruk da ya gitmeli ya da transferden men edilmeli.
Osimhen olmasa cortluyorduk,pek hocalık bi durum yok şu an takımda.jelert ve yusufu kazandirsa övecek bisey olurdu

Jacopsu transfer eden cenk ergünmüş yener incenin olumsuz raporuna rağmen

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt