Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstiyorsunuz ki maç öncesi hoca çıkıp desin ki:
Bunlar yazın listemdeki kimseyi alamadı Jelerti getirdiler 10M’e Jacobs çaktılar. Geçen sene beni Avrupaya beksiz çıkardılar. Ama beyinleri çalışmıyor hala aynı şeyi tekrarlıyorlar, ben bunların ……….

Adam elinden geldiğince kulübü karıştırmamaya çalışıyor iyi niyetli davranıyor

Bu açıklamaya mı bu tepkiler? Bu soruya ne demesini bekliyordunuz ki.

Freni boşalmış kamyona ama daha bir yere çarpmadı ki demek asıl akıl sağlığı yerinde olmama emaresi bence hoca. Testi kırıldıktan sonra aklını nekadar kullansan boş olur artık. Bu yönetim freni boşalmış bir kamyon, elbet sonunda takımı da şarampole yuvarlayacak kendisiyle birlikte. Birileri dur demezse

Millet akıllanmamış hala bu anasını sabunladığımın haberini buraya taşıyor.

Yav siz de Fatih Hoca yönetimlere çakıyor: bu da kimseyi beğenmiyor
Okan Hoca arkasında duruyor: yönetim yalaması.

Adam akıllı bir yönetim mi geldi sanki herkese bir kulp buluyorsunuz kusuru örtene de kafa tutana da
Yarın maç varken hocadan kötü yedeklerimiz var, kadro yetersiz. Yönetim çalışmıyor gibi açıklamalar bekliyorlardı herhalde. Ondan sonra yarın o oyunculardan performans bekleyecek hoca tabi.

Okan efendi,

sen boyle surekli konusacaksan, sezon sonu sut.

Ya biz neden fblilerden duyuyoruz rashfordu stoperi sagbeki

Yarın maç varken hocadan kötü yedeklerimiz var, kadro yetersiz. Yönetim çalışmıyor gibi açıklamalar bekliyorlardı herhalde. Ondan sonra yarın o oyunculardan performans bekleyecek hoca tabi.
Çok boş konuşuyor şuan forumun çok büyük kısmı. Yönetime sinirlenip Okan Hoca’dan çıkartıyor hırsını

Freni boşalmış kamyona ama daha bir yere çarpmadı ki demek asıl akıl sağlığı yerinde olmama emaresi bence hoca. Testi kırıldıktan sonra aklını nekadar kullansan boş olur artık. Bu yönetim freni boşalmış bir kamyon, elbet sonunda takımı da şarampoke yuvarlayacak kendisiyle birlikte
Yarın maç var maça çıkacağın kadro belli. Bu durumdayken elindeki oyuncuları mı kötülesin? Transfer lazım değil diye bir şey mi dedi hoca?

Alaka ne? Bu soruya evet krizdeyiz. Çok kötü yedeklerim var mı demeliydi?

Hoca bunları da diyor. Basın sorularına cevap veriliyor. Sanki hoca transfer gerekmiyor demiş gibi bu tepki neden?

Transfer yapıcaz demek yerine ben listemi verdim yöneticilerimiz çalışıyor demesi lazım, sürekli yönetimin arkasında olan halleri hoş değil taraftar bu kadar rahatsızken.

Ki taraftar da haklı, her maç stadı doldur, store rekorlar kırsın ama sen git iki dönemdir hiç bir oyuncuyu alama.

Şu ifb lavuğun suratını görünce midem bulanıyor ama bizim forumdakiler yayınını izliyor, çok ilginç.

Ya kardeşim bırakın 1 hafta bekleyin sonra toplu söveriz, ne ağladınız ya. Herkes bitti simdi okan mı kaldı vurucak ? Okan'ın zaten kadroda hataları var ama kazanmayı bilen, işi bilen bir adam. Kendini sanalda tatmin etmek için adamı itibarsızlaştırmaya çalışanlar var

Alaka ne? Bu soruya evet krizdeyiz. Çok kötü yedeklerim var mı demeliydi?

Hoca bunları da diyor. Basın sorularına cevap veriliyor. Sanki hoca transfer gerekmiyor demiş gibi bu tepki neden?

Bu sese sağ duyu sesi… kırpılmış cümlelerin algısına kapılmayalım.. Okan’ı sevmeyen biri olarak, bundan daha makul açıklama olmazdı diyorum.. Oyuncuyu küstürmemeli, şampiyonluk yarışında her oyuncuya ihtiyacımız var.. değersizleştirmeyelim eldekileri, elbette ekleme gerekir; bu basın önünde değil, kapalı kapılar ardında konuşulur.. lütfen başı sonu kesilmiş algı için oluşturulmuş cümlelerin gazına gelmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt