- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Ajax maçından önce ortalığı mı karıştırsın ne bekliyorsunuz. Yarın maçı bence bu formla zor ama kazanır o zaman yönetime sallamasını beklersiniz okey.Hocaya yönetime baskı kur diyoruz gidiyor savunup duruyor sinir bozucu bir durum
Öyle yapmak zorunda çünkü gs harici avrupada eli ayağı olan takım gidip bu halindeki hocayı almaz.Gs harici kariyeri zor gözüküyor.Transfer yapıcaz demek yerine ben listemi verdim yöneticilerimiz çalışıyor demesi lazım, sürekli yönetimin arkasında olan halleri hoş değil taraftar bu kadar rahatsızken.
Ki taraftar da haklı, her maç stadı doldur, store rekorlar kırsın ama sen git iki dönemdir hiç bir oyuncuyu alama.
Yarın Ajax maçı varken kadrom zayıf deyip oyuncularını aşağılaması gerekiyordu haklısınGüçlü ve iyi bir kadromuz var demek transfer olmasa da olur demektir. Gerisi lafı güzaftır.
Bence o iş menajere bakıyorÖyle yapmak zorunda çünkü gs harici avrupada eli ayağı olan takım gidip bu halindeki hocayı almaz.Gs harici kariyeri zor gözüküyor.
İşte asıl sıkıntı bu tip muhabirler…Bu arada basın toplantısında asıl sıkıntı soruyu soran Serhan Türk
Sıkıntı varmış gibi gösteriliyor sosyal medyada falan dedi
O muhabiri de taşımaya devam edersiniz siz buraya
Dursun başkanın sonunu getirecek bu adam. İşinde uzman bi sd şart bu kulübeokan buruk sportif direktör gibi takılıyor kulupte
Görüyoruz Avrupadaki hocaların paspas oluşunu. Sen güzel kadro kur yeter ki.Öyle yapmak zorunda çünkü gs harici avrupada eli ayağı olan takım gidip bu halindeki hocayı almaz.Gs harici kariyeri zor gözüküyor.
Bundan sonraki puan kayıplarında, bekim yok stoperim yok sakatım var yedek kulübem yetersiz cezalım var … vb bahaneler üretirse, karşılığında tepki görürse nolcak biz hain mi olcaz. Daha geçen gün Antep maçında yeni kadromuz olcak demedi mi, para mara sıkıntımız yok demedi mi ? Hocam afedersin de dalga mı geçiyorsun bizimle ?Herşey yolundaymış, aksini iddia edenler ise dış güçlerin ajanıymış.
Dağılabiliriz beyler iyi geceler.
Sosyal medyada çok takımını düşünmesi ile bilinir zaten. Bir kısım bildiğin takım karıştırmak istiyor sosyal medyada adamlar durup durup İcardi'ye saran mı ararsın? Bir maçla Kutucu'ya çöp çeken mi ararsın? Hocanın eleştiri yapanlara değil bu yangıncı denilen sürekli bir karıştırmaz çabasında olanlara bunu söylediğini düşünüyorum.Oyuncularla maçla ne ilgisi var söylediklerinin. Sosyal medyadaki tepkileri anlamsız buluyormuş ya kendisi ona binaen söylüyorum. Taraftar o beceriksiz sözde yöneticileri hoca ve takım için eleştiriyor adam gelmiş taraftara laf atıyor
ismini degistirsene kardesimDursun başkanın sonunu getirecek bu adam. İşinde uzman bi sd şart bu kulübe
Uyumaya devam ohh mis gibi mışıll mışılllTETİİİİİİİKK ÇEKİLDİİİİİ
Net saçmalamış bence hoca. Taraftar tepki göstermekte sonuna kadar haklı sanki ortada birşey yokmuş gibi konuşuyor, akıl sağlığı yerinde olmayan bizim yönetimTaraftar rahatsız ve haklı ama taraftar kadar hoca da haklı; maç öncesi röportajı veriyor ve transferse ile ilgili konuşması yedek futbolcuyu düşürür. Uygun bir dille senin dediklerine benzer şeyler de demiş zaten.
Aynen. Biz ima edince ceza yiyoruz. Bakalim simdi onun isimini vermeden tuta diyenler ceza yiyecekmi?O herif ne zamandır bir kaynak oldu da söyleniyor yav forumda