- 20 Mayıs 2011
- 23.304
- 10.269
- 1.873
İki eksik bir fazla haberi vardır ama listeye menajer önerisiyle girmiş işte. Doue elinden kaçtıktan sonra panik transferibize karşı 2 maçta oynayan adamdan haberi olmadığını mı sanıon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki eksik bir fazla haberi vardır ama listeye menajer önerisiyle girmiş işte. Doue elinden kaçtıktan sonra panik transferibize karşı 2 maçta oynayan adamdan haberi olmadığını mı sanıon
Yani kovulacam diye bi korku yok onda, millet korkuyor diyor da. Ha bi şekilde kovuldu diyelim bahane hep var, Yönetimisler kotu giderse bahanesi var diye islerin iyi gitmesini istemez diyorsun yani. ilginc bir mantik.
Bir insan etiyle kemiğiyle Ndombele ve Avrupa’ya yetişmeyecek Aurier’i ister mi mesela?Kazımcan dubua angelino köhn aurier jakobs
Peki bunları kim almış
Ayrıca tüm transferler benim isteğim ve onayımla yapıldı,istemediğim kimse alınmadı dedi
İki eksik bir fazla haberi vardır ama listeye menajer önerisiyle girmiş işte. Doue elinden kaçtıktan sonra panik transferi
Bence de doğru değil de başında bu kadar kötü bir yönetim varken Aurieri kitlemiş bir yönetim kaderine razı gelmiş olamaz mı daha iyisini bunlar alamaz zaten diyerek10 m euro bonservisle alınan beke hoca onay vermedi demek doğru değil, yok deseydi o zaman.
Bu Zaha için de Ziyech için de geçerliydi ki Rashica isterken Ziyech almak mallık demiştim
Aurier’in maliyeti 600 bin euro, bunun toplam yükümlülüğü 15 m euro bence çok fark var mevzuda.Bence de doğru değil de başında bu kadar kötü bir yönetim varken Aurieri kitlemiş bir yönetim kaderine razı gelmiş olamaz mı daha iyisini bunlar alamaz zaten diyerek
Gamsız Kuzey Afrika tayfası yasaklanmalı.10 m euro bonservisle alınan beke hoca onay vermedi demek doğru değil, yok deseydi o zaman.
Bu Zaha için de Ziyech için de geçerliydi ki Rashica isterken Ziyech almak mallık demiştim
Koskoca eli o dönem o kadar kuvvetli Terim almayın dedi yönetimle inatlaştı da Sneijder’i de getiririm onu oynatacak hocayı da diye ipini çektiler Okan’a o kadar taviz verdiklerini mi düşünüyorsun.almayın deseydi öyle şey mi var
zaten menecer önerisiyle giricek, douenin de menecer önerisiyle girmediği ne malum
Duramıyor adam. Yönetimin önüne siper olmadan yapamıyor..Korumasın aga şu yönetimi, yeminle 3 sonuçta suçlu kendi olur, yönetim 2 dakkada satar bunu. Zaten Rodopa söylettiler, hep flash isim istiyor diye. Yönetim yollayamaz da, taraftarın tepkisine dayanamaz.
tamam bence de dursun okan buruk'u kovamaz da bundan okan buruk'un durumdan memnun oldugunu nasil cikardin? kovulma korkusu yok diye sampiyon olmak, kupa almak, kariyerini daha da parlatmak istemeyecek mi yani? niye memnun olsun basarisizliktan onu anlamadim.Yani kovulacam diye bi korku yok onda, millet korkuyor diyor da. Ha bi şekilde kovuldu diyelim bahane hep var, Yönetim
E tamam işte niye koruyup kollayıp duruyor, bilmiyorum bekliyorum de geç. Taraftara ne çatıyon, seni bu yönetim yollayamaz ama taraftar yollar.Koskoca eli o dönem o kadar kuvvetli Terim almayın dedi yönetimle inatlaştı da Sneijder’i de getiririm onu oynatacak hocayı da diye ipini çektiler Okan’a o kadar taviz verdiklerini mi düşünüyorsun.
Koca sezon os isteyen adama Ndombele getirdiler son gün o gelmeseydi Laziodan biri geliyordu onları da mı hoca istedi
Koskoca eli o dönem o kadar kuvvetli Terim almayın dedi yönetimle inatlaştı da Sneijder’i de getiririm onu oynatacak hocayı da diye ipini çektiler Okan’a o kadar taviz verdiklerini mi düşünüyorsun.
Koca sezon os isteyen adama Ndombele getirdiler son gün o gelmeseydi Laziodan biri geliyordu onları da mı hoca istedi
kim alinirdi?istemese alınmazdı jelert
w. simple
Doğru birşey olduğunu savunmuyorum ama böyle bir yönetim varken Jelert’e şükretmiş maalesef görüldüğü üzereAurier’in maliyeti 600 bin euro, bunun toplam yükümlülüğü 15 m euro bence çok fark var mevzuda.
Yönetim sürekli satıyor Okan hocayı, fakat hoca da sürekli taraftara laf atıyor. Yüksekten konuşuyor, böbürleniyor. Ben buna tilt oluyorum. Yönetim kovamaz ama taraftara 2 hafta dayanamaz.tamam bence de dursun okan buruk'u kovamaz da bundan okan buruk'un durumdan memnun oldugunu nasil cikardin? kovulma korkusu yok diye sampiyon olmak, kupa almak, kariyerini daha da parlatmak istemeyecek mi yani? niye memnun olsun basarisizliktan onu anlamadim.
taraftara değil çatması bence basınaE tamam işte niye koruyup kollayıp duruyor, bilmiyorum bekliyorum de geç. Taraftara ne çatıyon, seni bu yönetim yollayamaz ama taraftar yollar.