Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir insan etiyle kemiğiyle Ndombele ve Avrupa’ya yetişmeyecek Aurier’i ister mi mesela?

Kazımcan ligdeki tek yerli sol bekti alabileceğin potansiyelli ve ucuz. Kimi alacaktın başka?

Angelino sisteme uymadı onu oynatamadı bence de hata ama kötü adam mı mesela?
Ndombele tüm sezon yatıp "GİTTİKTEN" sonra bile "o bence çok iyi oyuncu kalmasını isterdim" diyen birinin ndombelenin henüz yatmadığı senaryoda sezon başında onu isteme-istememe seçeneği sence nedir?

Konu bu değil zaten jelert tutmadıyı istemedi şeklinde açıkladın 10 tane adam daha saydım şimdi x kötü oyuncumuydu diyosun

2.5 senede aldırdığı 50 oyuncunun 40ı patlak çıkan birini x oyuncuyu istemedi diyip aklamaya çalışmak dalga geçmekten başka bir şey değil,hadi jelerti istemesin 39 tane daha var sırada hepsi kapı gibi duruyor kepazelik listesinin en tepelerinde

Ben Okan Hoca full hatasız demiyorum ama adama Zeki Çelik çekeceklerdi belliki Jeler olmasa
Yav deminden beri yazıyorum, yönetim yalaması Rodop dedi, oyuncu beğenmiyormuş, çok yüksek maliyetli imkansız oyuncular istiyormuş. İşte demek istediğim bu yönetim 2 dakkada satar adamı. Rodop kafan mı söylüyor, belliki talimatı almış.

Ndombele tüm sezon yatıp "GİTTİKTEN" sonra bile "o bence çok iyi oyuncu kalmasını isterdim" diyen birinin ndombelenin henüz yatmadığı senaryoda sezon başında onu isteme-istememe seçeneği sence nedir?

Konu bu değil zaten jelert tutmadıyı istemedi şeklinde açıkladın 10 tane adam daha saydım şimdi x kötü oyuncumuydu diyosun

2.5 senede aldırdığı 50 oyuncunun 40ı patlak çıkan birini x oyuncuyu istemedi diyip aklamaya çalışmak dalga geçmekten başka bir şey değil,hadi jelerti istemesin 39 tane daha var sırada hepsi kapı gibi duruyor kepazelik listesinin en tepelerinde
Adam giden adamın arkasından saygılı bir şekilde konuşmuş işte istiyorsunuz ki herkes herkese sövsün

Eren elmalı işi noldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okan hoca bana laf sokmuş iyi oynuyoruz algı yapmayın demiş

Angry Spongebob Squarepants GIF

Sonuç olarak o koruduğu yönetim 2 dakkada taraftarın önüne atar Okan hocayı.

10 m euro bonservisle alınan beke hoca onay vermedi demek doğru değil, yok deseydi o zaman.

Bu Zaha için de Ziyech için de geçerliydi ki Rashica isterken Ziyech almak mallık demiştim

Hadi Zaha ve Ziyech limit meselesi vardı,bonservisi olmadığı için az seçenek vardı diyelim.

Bu jelert işi akıl almaz bir iş 10 milyon euro sağ bek için manyak para.

olumu gosterip sitmaya razi etmek diye bir deyim vardir. bence okan hoca jelert'i istememistir jelert'e razi olmustur. jelert okan hocanin tercihi olabilir ama diger secenegi bilmeden yanlis tercih yapmistir diyemeyiz.

due olmayınca jelerte razı olmuş olabilir evet ama hocadan bağımsız şekilde sadece tesislerde beliren menecerin yüzünden hocanın başına bela edinilmiş gibi anlatılması hakikatle örtüşmüyodur diye düşünüyorum

Lan yeterrrer gezegenlerine edeyim.illa 1 subat mi gelmeli ya ufff rashford 3 gün önce gelse olmuyo mu lann ne biçim kulüp bu ya

Buruk bey topcudan anlamiyor

acik ve net

Adam giden adamın arkasından saygılı bir şekilde konuşmuş işte istiyorsunuz ki herkes herkese sövsün
Moruk sen neyi savunduğunu muhabbetin ortasında unuttun galiba

Jelerti istemedi dedin diğer bekleri saydım referans verdim taca çıktın zemini kaydırıp konuyu x kötü oyuncu mu ya getirdin?

Ndombeleyi istemedi dedin istediğini ispatladım şimdi de arkasından kötü mü konuşsun diyosun

Ben Okan Hoca full hatasız demiyorum ama adama Zeki Çelik çekeceklerdi belliki Jeler olmasa
Yapılan bütün transferlerde hocanın sorumluluğu (hatası) % 1; yüzde % 99 sorumluluk yönetime ait. Hoca yönetime oyuncu listesi verir; o oyuncuların maliyetleri hocayı kesinlikle ilgilendirmez. Hocanın görevi elindeki kadroyu teknik ve taktik olarak maçlara hazirlamaktir.

Southampton have had an £8m bid for Kyle Walker-Peters from Galatasaray.

However, the player prefers to stay at Saints and see out his contract rather than move to the Turkish club.

Walker-Peters' contract expires in the summer, so he is free to speak to foreign clubs this month. 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt