Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.506
- 6.523
- 768
Optimist olmanız güzel de adımızın geçtiği her adamı rakibin alması imajımız açısından hiç de hoş değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muradım akşam istenmeyen bir sonuç olursa akanımın moralini yerine getirtebilecek başka bir planın var mı ? Sonuçta şuan akanıma umut tacirliği yaptınAkşam Galatasaray galibiyeti seni mutlu eder inşallah.Allah'a şükür ben iyiyim..
Bunlara cevap olarak bizdekiler "hic bir transfer yapmadan kadroyu bosaltmaya devam etmeliyiz" falan diyorlar sanirim.Fenerbahçe'nin Trabzon'a yalakalık yapıp yanına çekme çalışmaları devam ediyor. Trabzonlular ne reaksiyon gösterecek göreceğiz. Muhtemelen Kadıköy'deki maçta çiçek merasimi falan yaparlar.
Bu mitomanililer topluluğu arkasındaki siyasi sermaye gücüyle Galatasaray'ı tarihten silmeye çalışırmışcasına abuk işlere girişiyor uzun süredir. Hangi ensesi kalın çıkıp bu işe dur diyecek bakalım.
Fiorentina'da 10 maç süre alamaz mı diyorsun?muhtemelen yarısını öder - daha doğrusu yarım sezon kullandı - fiorentina kalanını öder...
atalanta hepsini ödemişse fiorentina atalantaya öder.
bizimkilerin kazançlı iş yapması pek mümkün değil.
atalantada giydiği forma resetlenmiş oluyor , %50 yerine %60 a geçmiş oluyor - sezon sonu aynen geri gelir.daha doğrusu bizim kontrata döner iş.
Tamam o donem bizimkilerin 3.5 milyon euro + 500 bin bonus teklifinde bulundugumuz yaziliyordu, ama Trabzon kabul etmemisti. Sanirim daha yuksek bir teklifte bulunmadik yani bu saatten sonra baskasi daha yuksek teklif verirse ve Trabzon kabul ederse alabilir. Sonucta cok isteseydik daha yuksek teklif yapardi bizimkiler ama bence boylesi daha iyi olmus cunku 5+ milyon eurolari eden bir futbolcu kesinlikle degil. O paraya scout transferi yap daha iyi.Son hafta değil zaten tarihi 7 Ocak açıkçası yalan olduğunu pek sanmıyorum telefonlada olsa bizzat kendisi görüşmüştür yani o dönem görüşmesini engelleyecek kadar büyük bir sağlık sorunu olduğunu sanmıyorum.
En buyuk yildizlar da genelde zenciler oluyor, o nasil oluyor ozaman?
Bir Osimhen varmis diyorsun sanki futbol 2 sene once icaat edilmis gibi biraz son 20 yildaki yildizlara goz atsan keske, acayipsin Neco.bi osimen var olm su anda süper star diyebilecegin piyasada
ki o da baya balon yani 75-100u asla etmez
ondan önce de drogba falan vardi
orta avrupali oyuncular cok daha stabiller mesela
zenci ve araplarin hemen hemen hepsi bos topcu oluyor
araplarin da en büyük süperstari su anda bizde ve henüz 31 yasinda olmasina ragmen sutlanmayi bekliyor
Bu tip organize kurnazlarla böyle pasif adamlar uğraşamaz. Zehir gibi adamlar lazım Erden Timur gibi.Bunlara cevap olarak bizdekiler "hic bir transfer yapmadan kadroyu bosaltmaya devam etmeliyiz" falan diyorlar sanirim.
Transfer yapilmadigina göre ve kadro günden güne bilincli olarak eritildigine göre bu sonuc cikiyor.
Yata yata transfer dönemini bitirdiler artik. Bu saatten sonra gelecek adamlardan ne olacak ki? Hatay kayip, Konya az kalsin kayip olacakti.
Ligde 4 mactir akan oyunda pozisyona giremiyoruz, Avrupa'da son 3 mac beraberlik.
Şampiyon olmak isteyen biz miyiz onlar mı geçen sene Boey satılırken de öyleydi adamlar devre arası transfer yaparken biz en önemli parçayı verip yerine aldığımız oyuncuları toplayınca 1 tane Boey yapmıyordu.
Valla ben müslüman 1 insanım.Hayatım boyunca hem umutlu ve ümitli oldum.Allah'ıma dualarımı ettim..Muradım akşam istenmeyen bir sonuç olursa akanımın moralini yerine getirtebilecek başka bir planın var mı ? Sonuçta şuan akanıma umut tacirliği yaptın![]()
Bizle daha kavgalidirlar ben diyim sanaHer sene 2-3 defa birbirlerine karşılıklı açıklamalar yapıyolarSahalarında olan olaylar falan filan
Nasıl değiller ulan
![]()
20 milyon euro ve bonuslar verilebilir bence.Fransa Ligue 1'de ve Milli Takım'da oynamasından dolayı 20 milyon euro bence verilebilir bir risk bu oyuncu için..
Transfer yapmayacaklarini söyleyip istifa etsinler hemen bugün. Insanlar bosu bosuna beklentiye girmesin, biz de nöbeti kapatip normal rutinlerimize devam edelim.Şampiyon olmak isteyen biz miyiz onlar mı geçen sene Boey satılırken de öyleydi adamlar devre arası transfer yaparken biz en önemli parçayı verip yerine aldığımız oyuncuları toplayınca 1 tane Boey yapmıyordu.
Geçen sene şampiyon olmasaydık sorumlu kim olacaktı Boey'i 30 m euro'ya satıp yerine 1 tane sağ bek alamayıp seçim öncesi B.B'den çıkıyoruz yeni yönetim kim olursa B.B'den kurtulmuş olacak deniyordu.
Senin Tsli 1 arkadaşın varsa 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fb falan filan demeye çalışmaBizle daha kavgalidirlar ben diyim sana![]()