Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Optimist olmanız güzel de adımızın geçtiği her adamı rakibin alması imajımız açısından hiç de hoş değil

Fenerbahçe'nin Trabzon'a yalakalık yapıp yanına çekme çalışmaları devam ediyor. Trabzonlular ne reaksiyon gösterecek göreceğiz. Muhtemelen Kadıköy'deki maçta çiçek merasimi falan yaparlar.

Bu mitomanililer topluluğu arkasındaki siyasi sermaye gücüyle Galatasaray'ı tarihten silmeye çalışırmışcasına abuk işlere girişiyor uzun süredir. Hangi ensesi kalın çıkıp bu işe dur diyecek bakalım.
Bunlara cevap olarak bizdekiler "hic bir transfer yapmadan kadroyu bosaltmaya devam etmeliyiz" falan diyorlar sanirim.

Transfer yapilmadigina göre ve kadro günden güne bilincli olarak eritildigine göre bu sonuc cikiyor.

Yata yata transfer dönemini bitirdiler artik. Bu saatten sonra gelecek adamlardan ne olacak ki? Hatay kayip, Konya az kalsin kayip olacakti.

Ligde 4 mactir akan oyunda pozisyona giremiyoruz, Avrupa'da son 3 mac beraberlik.

muhtemelen yarısını öder - daha doğrusu yarım sezon kullandı - fiorentina kalanını öder...

atalanta hepsini ödemişse fiorentina atalantaya öder.

bizimkilerin kazançlı iş yapması pek mümkün değil.

atalantada giydiği forma resetlenmiş oluyor , %50 yerine %60 a geçmiş oluyor - sezon sonu aynen geri gelir.daha doğrusu bizim kontrata döner iş.
Fiorentina'da 10 maç süre alamaz mı diyorsun?

Şampiyon olmak isteyen biz miyiz onlar mı geçen sene Boey satılırken de öyleydi adamlar devre arası transfer yaparken biz en önemli parçayı verip yerine aldığımız oyuncuları toplayınca 1 tane Boey yapmıyordu.

Geçen sene şampiyon olmasaydık sorumlu kim olacaktı Boey'i 30 m euro'ya satıp yerine 1 tane sağ bek alamayıp seçim öncesi B.B'den çıkıyoruz yeni yönetim kim olursa B.B'den kurtulmuş olacak deniyordu.

Son hafta değil zaten tarihi 7 Ocak açıkçası yalan olduğunu pek sanmıyorum telefonlada olsa bizzat kendisi görüşmüştür yani o dönem görüşmesini engelleyecek kadar büyük bir sağlık sorunu olduğunu sanmıyorum.
Tamam o donem bizimkilerin 3.5 milyon euro + 500 bin bonus teklifinde bulundugumuz yaziliyordu, ama Trabzon kabul etmemisti. Sanirim daha yuksek bir teklifte bulunmadik yani bu saatten sonra baskasi daha yuksek teklif verirse ve Trabzon kabul ederse alabilir. Sonucta cok isteseydik daha yuksek teklif yapardi bizimkiler ama bence boylesi daha iyi olmus cunku 5+ milyon eurolari eden bir futbolcu kesinlikle degil. O paraya scout transferi yap daha iyi.

En buyuk yildizlar da genelde zenciler oluyor, o nasil oluyor ozaman?

bi osimen var olm su anda süper star diyebilecegin piyasada

ki o da baya balon yani 75-100u asla etmez
ondan önce de drogba falan vardi

orta avrupali oyuncular cok daha stabiller mesela

zenci ve araplarin hemen hemen hepsi bos topcu oluyor

araplarin da en büyük süperstari su anda bizde ve henüz 31 yasinda olmasina ragmen sutlanmayi bekliyor

FB ara ara bize baya da iyilik yapıyor he Ereni alırlarsa bos bir topcuya yapılacak büyük bir maliyetten daha bizi kurtaracak

bi osimen var olm su anda süper star diyebilecegin piyasada

ki o da baya balon yani 75-100u asla etmez
ondan önce de drogba falan vardi

orta avrupali oyuncular cok daha stabiller mesela

zenci ve araplarin hemen hemen hepsi bos topcu oluyor

araplarin da en büyük süperstari su anda bizde ve henüz 31 yasinda olmasina ragmen sutlanmayi bekliyor
Bir Osimhen varmis diyorsun sanki futbol 2 sene once icaat edilmis gibi biraz son 20 yildaki yildizlara goz atsan keske, acayipsin Neco.

Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilenme haberinin 2 tipi var.

1- Galatasaray'ın oyuncuyla gerçekten ilgilenmesi
2- Fenerbahçe'ye imza atmadan 2 gün önce Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilenmesi.

Eren Elmalı için çıkan son haberler ikincisi olabilir.

Bunlara cevap olarak bizdekiler "hic bir transfer yapmadan kadroyu bosaltmaya devam etmeliyiz" falan diyorlar sanirim.

Transfer yapilmadigina göre ve kadro günden güne bilincli olarak eritildigine göre bu sonuc cikiyor.

Yata yata transfer dönemini bitirdiler artik. Bu saatten sonra gelecek adamlardan ne olacak ki? Hatay kayip, Konya az kalsin kayip olacakti.

Ligde 4 mactir akan oyunda pozisyona giremiyoruz, Avrupa'da son 3 mac beraberlik.
Bu tip organize kurnazlarla böyle pasif adamlar uğraşamaz. Zehir gibi adamlar lazım Erden Timur gibi.

Şampiyon olmak isteyen biz miyiz onlar mı geçen sene Boey satılırken de öyleydi adamlar devre arası transfer yaparken biz en önemli parçayı verip yerine aldığımız oyuncuları toplayınca 1 tane Boey yapmıyordu.

Baba geçen sene son maçlarda Mertens ve Barış şapkadan tavşan çıkardı. Hele Barışın Karagümrük maçını hatırlıyorum. Bu sene de böyle bir süreç olur ve yine alırız şampiyonluğu diyorum. Ben bu sene Osimhen, Yunus ve Barış a çok güveniyorum. Bunlarda gemi kazanı gibi yürek var. Ve rakiplerden en büyük farkımız bu

Muradım akşam istenmeyen bir sonuç olursa akanımın moralini yerine getirtebilecek başka bir planın var mı ? Sonuçta şuan akanıma umut tacirliği yaptın👀😍
Valla ben müslüman 1 insanım.Hayatım boyunca hem umutlu ve ümitli oldum.Allah'ıma dualarımı ettim..
AyetveHadisDefteri - AYET VE HADİS DEFTERİ | Facebook

Sorun Eren değil ki sokayım Eren Elmalı'ya.

Bu yönetim transfer yapma becerisi yok bunu daha ne kadar süre deneyimlememiz lazım her transfer dönemi ağır rezalet yaşıyoruz şampiyon oluyorsakta bunu bizzat hoca yapıyor yönetim yapmıyor hatta eli büyütüyorum yönetimde şampiyon yapmamak için elinden geleni ardına koymuyor.

Hermoso bitti uçak kalkıyor dediler - YATTI
Doue 1 ay boyunca bitti şu gün geliyor dediler - YATTI
Skriniar 1.5 ay boyunca her gün bitti en son Cuma geliyor dediler - YATTI
Eren Elmalı ilk devre arası transferimiz oluyor her şey bitti dediler - YATTI
Zalewski bitti diye özel uçakla gittiler 3 gün tatil yaptılar - YATTI
vs
vs
vs
vs

Geçen sene şampiyon olmasaydık sorumlu kim olacaktı Boey'i 30 m euro'ya satıp yerine 1 tane sağ bek alamayıp seçim öncesi B.B'den çıkıyoruz yeni yönetim kim olursa B.B'den kurtulmuş olacak deniyordu.
Transfer yapmayacaklarini söyleyip istifa etsinler hemen bugün. Insanlar bosu bosuna beklentiye girmesin, biz de nöbeti kapatip normal rutinlerimize devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt