Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam o donem bizimkilerin 3.5 milyon euro + 500 bin bonus teklifinde bulundugumuz yaziliyordu, ama Trabzon kabul etmemisti. Sanirim daha yuksek bir teklifte bulunmadik yani bu saatten sonra baskasi daha yuksek teklif verirse ve Trabzon kabul ederse alabilir. Sonucta cok isteseydik daha yuksek teklif yapardi bizimkiler ama bence boylesi daha iyi olmus cunku 5+ milyon eurolari eden bir futbolcu kesinlikle degil. O paraya scout transferi yap daha iyi.

Eren Elmalı'ya bu kadar soğuk bakılmasını anlamıyorum. 5m da sanki büyük paraymış gibi anlatılıyor. Sol bekine zaten yabancı aldın tonla bonservis ve maaş verip. 5m'a 1 tane daha yedek için yabancı sol bek mi alalım? 5m'a gerçekten bizde oynayabilecek seviyede potansiyelli sol bek bulunur mu o da şüpheli. Daha fazla vermen gerekecek yine. Bu takımda yerli oyuncu olmayacak mı hiç? Hele Avrupa listeleri için TR'de yetişmiş yerliler lazım. Avrupa'da sadece 17 tane TR'de yetişmemiş oyuncu hakkın var. Her mevkiye 1 net yedekle beraber minimum 22 kişilik kadro olması gerektiği varsayımıyla, kağıt üstünde en az 5 mevkinin ya ası ya yedeğinin TR'de yetişmiş Türk olması gerektiğini gösteriyor. Bizde bu sayı Barış-Yunus-Apokerim ile 3'te kalıyor. Metehan-Efe falan ciddi bir Avrupa maçında güvenilmeyeceği için saymıyorum. Bunların bir veya ikisinin talipleri var ve satılması söz konusu. Diğeri de yavaştan yaşlanıyor ve performansı düşüyor. Eren Elmalı bu yerli ihtiyacını uzunca süre yedek sok bek olarak karşılamak açısından ideal bir isimdi. Ha Kazımcan var bir de ama olmadı ondan. 5m artık iyi kötü milli oyuncu için öyle uçuk bir para da değil, özellikle taksitle maksitle uzun vadede veriyorsan. Altyapından da zırt pırt iyi adamlar çıkmadığını düşünürsek, hangi mevkiler için Eren'den iyi hangi TR'de yetişmiş yerlileri kaça alarak bu ihtiyacı karşılamayı düşünüyorsun mesela?

morata ve osimhen ile gerçekten çok iyi bir 3412 veya 352 takımı olabiliriz

ama bunlar kutucuyu mertens muadili mi düşünüyor

Bu ülkedeki kuşların ve bazı Galatasaraylıların anlamadığı sey,icardi psgde yapamamış olabilir,moratanin milan donemi iyi gitmemiş olabilir ama bu lige fazlalar.

morata ile pürüzler giderildi

Arkadaşlar seneye hem İcardi hem Osimhen hem de Batshuayi olmayacak belli ki. Maliyeti çok onu ben de eleştiriyorum ama bu isimlerden sonra Morata TR ligi için iyi isim arkasını iyi kurarsan.

Bitik denilen Piatek gol kralı Dzeko hala lig üstü oyuncu

Maliyet olarak kötü ama oyuncu olarak iyi bir isşm alıyoruz geliyorsa ha bence öncelik falan değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt