Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.389
- 1.301
- 2.393
Klüp kaynaklari sdhjsahdasd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer neydi unutmuştuk bi rahatlama geldi.
Eyvah yine bir bitmiş oyuncu için İtalya'ya gidiyoruz.
Twitter'da sallayan fbliler de 33 yaziyor. Demek ki birine sallayinca yasini buyutmek elzem.Renkdaş sallayacam diye hemen 33 yaptın adamı. 32 yaşında
bence de 1 aydan önce randımanlı oynamaya başlayamaz skriniar. he oynatırlarsa ne ala, şampiyonluk verici hatalar gelebilirOynar mı emin değilim o genc çocuk oynar gibi bi süre
En kotu Kerem ve Barisi nasil alt liglerden bulup getirdiysek daha ucuz maliyete bu tarz oyunculari denemeyi daha mantikli buluyorum, en azindan bir potansiyeli olur bir beklentimiz olur ilerisi icin. Eren'in bugunku hali zaten max ulasabilecegi yerde, o parayi da boyle tavani belli olan bir oyuncuya vermeyi dogru bulmuyorum ozetle.Eren Elmalı'ya bu kadar soğuk bakılmasını anlamıyorum. 5m da sanki büyük paraymış gibi anlatılıyor. Sol bekine zaten yabancı aldın tonla bonservis ve maaş verip. 5m'a 1 tane daha yedek için yabancı sol bek mi alalım? 5m'a gerçekten bizde oynayabilecek seviyede potansiyelli sol bek bulunur mu o da şüpheli. Daha fazla vermen gerekecek yine. Bu takımda yerli oyuncu olmayacak mı hiç? Hele Avrupa listeleri için TR'de yetişmiş yerliler lazım. Avrupa'da sadece 17 tane TR'de yetişmemiş oyuncu hakkın var. Her mevkiye 1 net yedekle beraber minimum 22 kişilik kadro olması gerektiği varsayımıyla, kağıt üstünde en az 5 mevkinin ya ası ya yedeğinin TR'de yetişmiş Türk olması gerektiğini gösteriyor. Bizde bu sayı Barış-Yunus-Apokerim ile 3'te kalıyor. Metehan-Efe falan ciddi bir Avrupa maçında güvenilmeyeceği için saymıyorum. Bunların bir veya ikisinin talipleri var ve satılması söz konusu. Diğeri de yavaştan yaşlanıyor ve performansı düşüyor. Eren Elmalı bu yerli ihtiyacını uzunca süre yedek sok bek olarak karşılamak açısından ideal bir isimdi. Ha Kazımcan var bir de ama olmadı ondan. 5m artık iyi kötü milli oyuncu için öyle uçuk bir para da değil, özellikle taksitle maksitle uzun vadede veriyorsan. Altyapından da zırt pırt iyi adamlar çıkmadığını düşünürsek, hangi mevkiler için Eren'den iyi hangi TR'de yetişmiş yerlileri kaça alarak bu ihtiyacı karşılamayı düşünüyorsun mesela?
nkfvasAdamlar yazmanıza gerek yok kuşlar.Acittiginin farkindayiz
O zaman mantıklıŞuayip gönderilmeli zaten