Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin kötü tarafı galatasaraylı muhabirlerin dünyadan haberi yokken, romano'nun haberi paylaşması ve fenerli yağız ile etkileşime girmeleri. tabii samiyen haberi ayrı tutuyorum, 1 hafta önce galatasaraylıları heyecanlandıracak bir durum olacak demişti, buymuş sanırım.

Morata istikrarlı topçu sakatlık sorunu yok hatta baya sevileceğini düşünüyorum bizim oyun sisteminde çok daha fazla iş yapabilir.

FB ara ara bize baya da iyilik yapıyor he Ereni alırlarsa bos bir topcuya yapılacak büyük bir maliyetten daha bizi kurtaracak

Oğuz'a da öyle dediniz, adam katkı vermeye başladı gayet ilk sezonundan. Taksitle 5m ödemek sanki çok büyük paraymış gibi bahsediliyor onu da anlamıyorum. 3-5 sene önceki fiyatlarda değil piyasa artık. Bizim gelirimiz de 3-5 sene öncesinde değil. Mesela bundan sonra Galatasaray sonsuza kadar bir daha asla 5m Euro'nun altında bir bonservisle 25 yaş altı bir yabancı oyuncu (çok istisna kontrat problemi mevzusu falan olmadıkça) transfer etmeyecek muhtemelen. Hatta kontratı bitmiş vasat bir topçu alsan ekstra 5m imza parası istiyor nerdeyse. İyi kötü milli olmuş TR'de yetişmiş, yerli sol bek alıyorsun işte ihtiyacın doğrultusunda, taksitle 5m o kadar da büyük rakam değil. Hele devre arası alıyorsan.

Morata hem üclü de hem de dörtlü de mertens’in yerine baglanti oyuncusu olarak kesinlikle nokta atisi olur

Morata denilince isim kadar profil olarak da tebessüm oluşturan bir imaj geliyor akla. Harika olacak

8 m euro bonservise anlaşalım.

Alvaro Morata'nın Galatasaray'a transferinde şu anda en olası formül; 10 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama. (La Gazzetta dello Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt