Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Çok şükür Galatasaraylıyuz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ondan daha bilgiliyim inan.gecen ortasaha ve sağ kanat gelecek dedim,herif 2 gün sonra ortasaha icin firsat transferi yazdiSamiyen dun ziyec nasr transferine yalan diyordu. Artik eski samoṣ degil herhalde. Tabi eger ziyec gercekten gittiyse nasra
Olur olurYabancı orta saha olmaz Salih gelirse
Torreira
Salih
Berkan
Sara
Demirbay
olacak o durumda elde.
Niye olmasın ki. Adam Manchesterda kadroya giremiyor. İngiltereden kimse almaz. Manchesterda oynamış adam orta kulüplere gitmez. Barca ike anılıyor. Barca önce olmo problemini çözsün. Onun dışında ya İtalya veya daha düşük ligler olabilir.rashford a inananlar için satılık köprü var.
Acaba 1-2 bir şey koparır mıyız diyecektim de geçmiş transfer harcamalarına bakınca bizde para bile isteseler şaşırtmaz.Al-Nasr SC (UAE)

Allahıma bin şükür Galatasaraylıyım![]()
Gecen burda degildin bebegim ama hosgeldin. Hangi mevkilere transfer yapacagiz?Ben ondan daha bilgiliyim inan.gecen ortasaha ve sağ kanat gelecek dedim,herif 2 gün sonra ortasaha icin firsat transferi yazdi
Allahıma bin şükür Galatasaraylıyım![]()
5 yabancı oyuncu bekliyorum.stoper,sagbek,ortasaha,sag kanat ve 9.5 numara.stoper,sagbek ve rasford bu hafta bitebilir gibi geliyor.9.5 numaraya para gömmezsek kiralık felix ya da reyna olur.ortasaha ise lemina en kötüGecen burda degildin bebegim ama hosgeldin. Hangi mevkilere transfer yapacagiz?
Rashford transferine hic inanmiyorum
Mantikli degil cünkü
Dört ayligina oyuncu transfer edilmez
Zeki Roma'da idare ediyor adam yokluğundan. Bize as sağ bek lazım al rotasyonda dursun denilecek bir noktada değiliz. Roma taraftarları her maç düz gidiyor Zeki'ye ölçüt mü Roma'da oynaması. Çok matah bir adam olsaydı yerine Ajax'dan oyuncu almazlardı. Senin burada beğenmediğin Angelino'da Roma da oynuyor o yüzden Çemişgezek falan geçelim.İlkay dediğin adam hala en üst seviyede dünyanın en iyi hocasının oynattığı bir oyun kurucu. Maaşı da net 6 civarı. Buraya geldiği an direkt fark yaratacak bir isim. Kaptan karakterli oyuncu bir kere.
Zeki desen alternatif olarak güvenilir topçu. Hücumu çok kısıtlı ama al 3'lüde sağ stopere atarsın gerekirse. En azından rotasyonuna genişlik sağlar. Karşılama oyununa geçtiğinde de sertlik getirir savunmaya. O da Çemişgezek sporda değil Roma'yla Serie A seviyesinde oynuyor.