Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford transferine hic inanmiyorum

Mantikli degil cünkü

ayligina oyuncu transfer edilmez
Şöyle mantıklı olabilir eğer Rashford 4 aylığına gelirse arka taraflara bütçe kalır.

Walker / sağ bek + Danso(Tabi bırakırlarsa) / stoper alıp tam 3-5-2'ye dönebiliriz sene sonunda 9.5 için daha geniş bir yelpazemiz olur.

2 firsat transferi düşünülyosa kendilerine ve gardiye çok güveniyorlar demektir.gorecegiz yarından sonra.bu haftayı da değerlendiremezlerse yuh yani

Ziyech gitti sonunda.
Her maç 20-30 dk oynayabilecek şekilde rotasyona sokabilsek ciddi fayda alabilirdik neyseki yedekten girecek kimseden katkı alamıyoruz, ben bunun tesadüften öte olduğuna inanmaya başlıyorum artık, ilk 11 iş yapıyor geriye kim kalırsa sıçıyor zamanla yedekte.

Nedense benim de danso konusunda bi hissim mevcut.skriniar en başından olmaz gibi gelmişti çok fblik transfer duruyor tip kazık olması falan

Her maç 20-30 dk oynayabilecek şekilde rotasyona sokabilsek ciddi fayda alabilirdik neyseki yedekten girecek kimseden katkı alamıyoruz, ben bunun tesadüften öte olduğuna inanmaya başlıyorum artık, ilk 11 iş yapıyor geriye kim kalırsa sıçıyor zamanla yedekte.
Zaten genel sorunumuz bu degil mi? 11-12 oyuncuyla sezonu goturuyoruz, yedekteki oyuncularin hazir olmamasin az forma sansi bulmalarindan kaynakli. Sonra ilk 11'deki oyuncular belirli mac temposundan sonra fiziken dusmeye basliyor. Biraz daha hoca bu konuda daha genis bir oyuncu grubunu nasil hazir tutabilirim diye kafa yormasi lazim ama kendisi zorunlu olmadigi surece hic takimi degistirmeye gerek duymuyor.

Son 5dk oynayacak adam değilim diye de canı sıkıldı.

Aslında güzel olur haberler doğru çıktıkça herkes o yöne konsantre olur arka planda başka iyi işler yapılabilir ama bu yönetim o kadar düşünebilir mi pek sanmıyorum.
Samiyen yönetime laf soktukca nasıl bilgi alacak?rashford bittiyse erden beyin payı vardır bilgisi de ondandır

Zaten genel sorunumuz bu degil mi? 11-12 oyuncuyla sezonu goturuyoruz, yedekteki oyuncularin hazir olmamasin az forma sansi bulmalarindan kaynakli. Sonra ilk 11'deki oyuncular belirli mac temposundan sonra fiziken dusmeye basliyor. Biraz daha hoca bu konuda daha genis bir oyuncu grubunu nasil hazir tutabilirim diye kafa yormasi lazim ama kendisi zorunlu olmadigi surece hic takimi degistirmeye gerek duymuyor.
tamamen aynı görüşteyim.

ani destek gelince para basıp adam almayla olmuyor o iş . Boey sonrası süreç en güzel kanıtı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt