Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.766
- 20.943
- 2.233
Abdülkerim ve Pavlovic aynı anda ağır olmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda en azından 17-18 tane süre alabilecek iyi adam olsun da kadro kurulur.olası transferle bezenmiş bir 11 bile üstat bize kafamda oturmadı kadro
sallai yine liste dışı kalacak Sami Sainz fikirlerin?olası transferle bezenmiş bir 11 bile üstat bize kafamda oturmadı kadro
osimhen-morata3lü diz oturur yiğenim
henüz erkenavatar değiş murph
musavat dervişoğlunu koyma vakti geldi
hangi takım buosimhen-morata
yunus/barış
kerkez-pellegrini-sara-osayi
jakobs/apo-davinson-pavlovic
muslera
Torreira neredeosimhen-morata
yunus/barış
muslera

Kerkez kim?osimhen-morata
yunus/barış
muslera
ben bu herifi gelmeden önce övdüm reis geldikten sonra tek olumlu postum yok. üstüme gelmeyin. torreraycılara kanalize olmamız gerekirken birbirmize düşüyoruz olmuyor böylesallai yine liste dışı kalacak Sami Sainz fikirlerin?
Kerkez kim?
Kerkez hayal. Piyasa değeri uçtuKerkez kim?
üzerine yapıştı artık sallai denince akıllara sen geliyorsun. Toreyrayı ham yapacağım bu gece aksi skor çıkarsa!!ben bu herifi gelmeden önce övdüm reis geldikten sonra tek olumlu postum yok. üstüme gelmeyin. torreraycılara kanalize olmamız gerekirken birbirmize düşüyoruz olmuyor böyle
Sen sallai'yi savundun.ben bu herifi gelmeden önce övdüm reis geldikten sonra tek olumlu postum yok. üstüme gelmeyin. torreraycılara kanalize olmamız gerekirken birbirmize düşüyoruz olmuyor böyle
koca forum kariyerindeki tek başarım![]()
Milos Kerkez - Oyuncu profili 24/25
Milos Kerkez, 21, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 7 Kas 2003, Vrbas, Sırbistan ve Karadağwww.transfermarkt.com.tr
GSC Scout Konu 'Milos Kerkez'
![]()
Milos Kerkez - Oyuncu profili 24/25
Milos Kerkez, 21, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 7 Kas 2003, Vrbas, Sırbistan ve Karadağwww.transfermarkt.com.tr
- Sami Karakoç
- az alkmaar milos kerkez
- Cevaplar: 46
- Forum: GSC Scout