Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata çok klasik bir pivot santrafor olmasa bile zaten hiçbir zaman öyle düzenli kanat veya forvet arkası oynayacak tipte bir santrafor değildi. Net bir merkez santrafordur kendisi. Kariyeri boyunca da başka mevkide çok az oynadı. Mesela Cenk Tosun da kanat oynadı bir dönem ama o da kanat oyuncusu değildir. 32 yaşında Morata'yı kanat oynatacağımızı düşünmek çok tuhaf olur. Hoca öyle bir şey yapsa istifasını beklerim o derece.
Kimse Morata'nın kanat oynayacağını düşünmüyor ki. Israrla İcardi- Osimhen birlikte oynattığımızı unutuyorsunuz galiba. Belli ki kafadaki plan Tottenham maçındaki sistem. Morata o sistemde İcardi'nin yerini doldurması için alınıyor. Daha genç isimlere gittiler o rolde oynasın diye Mika, Gouri, Wahi gibi ama ikna edemediler.

Sana laf ettigimi hic hatirlamiyorum ama yalan söyleyecek degilsin inaniyorum sana

Sene basinda bjk maglubiyetini anca cl toparlar ama buradan dönmek cok zor degil eger cl’ye kalirsak kafamizi kaldiririz kalamazsak sikinti dedim

Cl ye kalamadigimiz icin isimiz zor dedim evet

Osimhen transferinden sonra ve mourinho’lu fener’in resmi maclarindan sonra sampiyonlukta en büyük aday oluruz dedim sirf osimhen ve mourinho’nun oyununu gördükten sonra

Buna döneklik demen dogru degil ve hatta büyük ihtimal sen de osimhen transferinden sonra fikir degistin havlu atariz diyordun tekrar sampiyonluk adayi olarak gördün bizi diye tahmin ediyorum ki bunda hic bir sorun yok ben sana bunun icin döneklik demem yani

Bjk ve young boys maclarindan sonra kimler neler dedi eger bunun listesini tutacak olursak sacma olur

Neyse canin sagolsun senelerdir hatrin var bende bundan dolayi takilmamayi tercih ediyorum
Osi sonrası değil de Osi - Yunuslu fb maçı sonrası kısmen değişti hala şüpheliyim ama geçen iki sene öyle değildim.

Tamam yav dönek doğru ifade değildi tjk ve yb sonrası keskin olarak toparlayamayız diyordun ona laf attım sorry

koca forum kariyerindeki tek başarım

sergenin avatarındaki bebeğe benzeyen adamı nerden buldun ahbert

sergenin avatarındaki bebeğe benzeyen adamı nerden buldun ahbert
milanlıların dallo için yorumlarını karıştırırken denk geldim. videolarda iyi gozukuyor. devre arasında az milandan 2mye almış. az'nin konferenstaki 5 maçında 3 asisti var. 2 gün önce de şöyle bir asist yapmış

böyle yazmışım reis 2022de

Ya bu kalıcı yaz saati uygulamasının da anasını hala maça 2 saat var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt