- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osai'ye OK der misin harbiden yav ?osimhen-morata
yunus/barış
kerkez-pellegrini-sara-osayi
jakobs/apo-davinson-pavlovic
muslera
@Levent Kolpgün 'e sormak lazımtarihin en iyi sutoperi boştayken neden almıyoruz
Kimse Morata'nın kanat oynayacağını düşünmüyor ki. Israrla İcardi- Osimhen birlikte oynattığımızı unutuyorsunuz galiba. Belli ki kafadaki plan Tottenham maçındaki sistem. Morata o sistemde İcardi'nin yerini doldurması için alınıyor. Daha genç isimlere gittiler o rolde oynasın diye Mika, Gouri, Wahi gibi ama ikna edemediler.Morata çok klasik bir pivot santrafor olmasa bile zaten hiçbir zaman öyle düzenli kanat veya forvet arkası oynayacak tipte bir santrafor değildi. Net bir merkez santrafordur kendisi. Kariyeri boyunca da başka mevkide çok az oynadı. Mesela Cenk Tosun da kanat oynadı bir dönem ama o da kanat oyuncusu değildir. 32 yaşında Morata'yı kanat oynatacağımızı düşünmek çok tuhaf olur. Hoca öyle bir şey yapsa istifasını beklerim o derece.
biz ali yavuzları morutanları aşmışız bunu da aşarızüzerine yapıştı artık sallai denince akıllara sen geliyorsun. Toreyrayı ham yapacağım bu gece aksi skor çıkarsa!!
Osi sonrası değil de Osi - Yunuslu fb maçı sonrası kısmen değişti hala şüpheliyim ama geçen iki sene öyle değildim.Sana laf ettigimi hic hatirlamiyorum ama yalan söyleyecek degilsin inaniyorum sana
Sene basinda bjk maglubiyetini anca cl toparlar ama buradan dönmek cok zor degil eger cl’ye kalirsak kafamizi kaldiririz kalamazsak sikinti dedim
Cl ye kalamadigimiz icin isimiz zor dedim evet
Osimhen transferinden sonra ve mourinho’lu fener’in resmi maclarindan sonra sampiyonlukta en büyük aday oluruz dedim sirf osimhen ve mourinho’nun oyununu gördükten sonra
Buna döneklik demen dogru degil ve hatta büyük ihtimal sen de osimhen transferinden sonra fikir degistin havlu atariz diyordun tekrar sampiyonluk adayi olarak gördün bizi diye tahmin ediyorum ki bunda hic bir sorun yok ben sana bunun icin döneklik demem yani
Bjk ve young boys maclarindan sonra kimler neler dedi eger bunun listesini tutacak olursak sacma olur
Neyse canin sagolsun senelerdir hatrin var bende bundan dolayi takilmamayi tercih ediyorum
koca forum kariyerindeki tek başarım![]()
Milos Kerkez - Oyuncu profili 24/25
Milos Kerkez, 21, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 7 Kas 2003, Vrbas, Sırbistan ve Karadağwww.transfermarkt.com.tr
GSC Scout Konu 'Milos Kerkez'
![]()
Milos Kerkez - Oyuncu profili 24/25
Milos Kerkez, 21, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 7 Kas 2003, Vrbas, Sırbistan ve Karadağwww.transfermarkt.com.tr
- Sami Karakoç
- az alkmaar milos kerkez
- Cevaplar: 46
- Forum: GSC Scout
bedavaysa gelsin derim ya fena değil benceOsai'ye OK der misin harbiden yav ?
ben belirsiz performansını geç karakteri bile kapıdan girsin istemem.
Evet, 28 ama 35 isterler.Kerkez hayal. Piyasa değeri uçtu
sergenin avatarındaki bebeğe benzeyen adamı nerden buldun ahbert
milanlıların dallo için yorumlarını karıştırırken denk geldim. videolarda iyi gozukuyor. devre arasında az milandan 2mye almış. az'nin konferenstaki 5 maçında 3 asisti var. 2 gün önce de şöyle bir asist yapmış
İki ayaksız nasıl kanatları uçurur reco oyun kurulumunu sara tek başına mı yapacak.jakobs ve osayi kanatları ucurur
tabi jakobs sakat olmazsa
telefonum kapalıyken pavlovic ve moratayı indirmemiz onlayn olduktan sonra haberlerin kesilmesi tesadüf?haberler kesildi
Pavlovic
ortasaha ve stoperler yapacakİki ayaksız nasıl kanatları uçurur reco oyun kurulumunu sara tek başına mı yapacak.
maç var ?!haberler kesildi