Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.726
- 109.537
- 4.878
Reis boşver vallaTransfer hareketliliği olur diye zor tuttum kendimi..Bilirsin az buçuk beni kaanda ana avrat bırakmazdım normalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis boşver vallaTransfer hareketliliği olur diye zor tuttum kendimi..Bilirsin az buçuk beni kaanda ana avrat bırakmazdım normalde
Tamamen kendi bk yememiz, eslesmelerimiz kolaydi, rahat en az 16 puan alabilirdikadamlar 24. bitirdi bizden daha ballı elemelere eşleştiler
bu tamamen okan burukun eseridir!!!!
Ajaxın kalecisi 42 yaşındaymış Muslera 50 ar gibi duruyor.Gidin napın edin kaleci bulun bu sefer bunla olmaz kendisini çok seven biri olarak hakikaten artık hiçbir avantajı yok kaleci yerine oyuna +1 soksak daha fazla fayda alacaz.
12 kişi mi oynayalım Kagan ne istiyorsunayhan’ın oglu maça giriyor yav
şaka gibi
demirbay sakatlanmasa o girecek
20m euroya stoper arıyorlar üstüne
bu kulüp bu kadar komik yönetilemez, bu kadar komik bir teknik heyet olamaz
Hoca bunun icin yok mu? Kac mactir göremedimi kaan ve berkandan bek olmayacagini? Israrla niye onlarla basliyor. Mactan önce forumun 95%i uclu cikmaliyiz derken okan bey bek olmadigi halde 3lu baslayarak kendi verdi bu maciBugünkü takıma Guardiola koy yine hiçbir bok değişmeyecek.
Girenlere bakınca kenara bakınca ilk 11'e bakınca zaten gözüküyor.
Kaan'dan sağ bek, Berkan'dan sol bek, Mertens'den 10 numara olmaz üstüne yedek kulübesi bomboş
Gunay'i oynatsak da yeter bence. Sezon sonuna kadar goturur. Kotu kaleci degil. Ama Muslera'dan korktugu icin yedek birakamiyor ve birakamayacak da.Gidin napın edin kaleci bulun bu sefer bunla olmaz kendisini çok seven biri olarak hakikaten artık hiçbir avantajı yok kaleci yerine oyuna +1 soksak daha fazla fayda alacaz.
Yediği goller köşe olsa anlarım ama 3 sene önceki Muslera leblebi gibi kurtarırdı şimdiki bostan korkuluğu olmuş.Ajaxın kalecisi 42 yaşındaymış Muslera 50 ar gibi duruyor.
Kafada futbolu bitiren adamları postalamamız lazım.
İçerde var bir şeylerde zamanla belli olacak.Hoca bunun icin yok mu? Kac mactir göremedimi kaan ve berkandan bek olmayacagini? Israrla niye onlarla basliyor. Mactan önce forumun 95%i uclu cikmaliyiz derken okan bey bek olmadigi halde 3lu baslayarak kendi verdi bu maci
Skytürk Mustafa Hardplay offlara oyuncu yazdirabiliyor muyiz?
Kafa calismiyor yav. Kendi kendini bitiriyorİçerde var bir şeylerde zamanla belli olacak.
Bana bazı şeyler normal gelmiyor 3'lüyü bu kadar iyi oynarken 4'lü de ısrar etmesi altında net bir boklar yatıyor.