Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper'e bugün 35 m euro teklif gelir ve bu yönetim şampiyonluk umrunda olmadan satar diyorum. Bugün kritik umarım kaybetmeyiz ama yönetime güvenim yok giderler satarlar ne de olsa geçen sene Boey'i satmışlardı.

IMG_5741.webp

Sanchez-Nelsson-Pavlovic şu üçlüyü kurun. Başlarım şarap çanağınıza.

Gidin napın edin kaleci bulun bu sefer bunla olmaz kendisini çok seven biri olarak hakikaten artık hiçbir avantajı yok kaleci yerine oyuna +1 soksak daha fazla fayda alacaz.
Ajaxın kalecisi 42 yaşındaymış Muslera 50 ar gibi duruyor.

Kafada futbolu bitiren adamları postalamamız lazım.

takıma belki de en az lazım mevki forvetken gidip morata'yı alyoruz sen önce gerekli mevkileri bitir sonra kimi alıyosan al

Bugünkü takıma Guardiola koy yine hiçbir bok değişmeyecek.

Girenlere bakınca kenara bakınca ilk 11'e bakınca zaten gözüküyor.

Kaan'dan sağ bek, Berkan'dan sol bek, Mertens'den 10 numara olmaz üstüne yedek kulübesi bomboş
Hoca bunun icin yok mu? Kac mactir göremedimi kaan ve berkandan bek olmayacagini? Israrla niye onlarla basliyor. Mactan önce forumun 95%i uclu cikmaliyiz derken okan bey bek olmadigi halde 3lu baslayarak kendi verdi bu maci

Gidin napın edin kaleci bulun bu sefer bunla olmaz kendisini çok seven biri olarak hakikaten artık hiçbir avantajı yok kaleci yerine oyuna +1 soksak daha fazla fayda alacaz.
Gunay'i oynatsak da yeter bence. Sezon sonuna kadar goturur. Kotu kaleci degil. Ama Muslera'dan korktugu icin yedek birakamiyor ve birakamayacak da.

Avrupa için transfere falan gerek yok öğütücü bi hoca varken kimi alırsan al fayda alamayız

Hoca bunun icin yok mu? Kac mactir göremedimi kaan ve berkandan bek olmayacagini? Israrla niye onlarla basliyor. Mactan önce forumun 95%i uclu cikmaliyiz derken okan bey bek olmadigi halde 3lu baslayarak kendi verdi bu maci
İçerde var bir şeylerde zamanla belli olacak.

Bana bazı şeyler normal gelmiyor 3'lüyü bu kadar iyi oynarken 4'lü de ısrar etmesi altında net bir boklar yatıyor.

Bu jelertten de bir bok olmaz Kaan leş gibi jelert de onun bir tık üstü işte ..
Anlamadığım şey Jakobs-Sallai-Jelert birbirinden vasıfsız mevkiisine göre hiçbir öne cikan özelliği olmayan dümdüz 3 tane baltayı biz neden aldık ? Alerjimiz mi var yetenekli topçular karşı

Mert Günok'un bu seneki performansını al bize koy şu an son 8 + ligde 19/19 filan yapmıştık.

Atanla tutanın iyi olacak diye boşuna demiyorlar bu sene tutan yok, sağ bek yok, sol bek yok arka taraf imdat diye bağırıyor her maç gol yiyoruz pardon goller yiyoruz.

İçerde var bir şeylerde zamanla belli olacak.

Bana bazı şeyler normal gelmiyor 3'lüyü bu kadar iyi oynarken 4'lü de ısrar etmesi altında net bir boklar yatıyor.
Kafa calismiyor yav. Kendi kendini bitiriyor

Taraftarla inatlasiyor bence. Duyuyor ordan burdan 3lu oynamaliyiz dendigini. Ben daha iyi bilirim diye inat ediyor iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt