Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardiden sonrada oynadik yav, noelden sonra düsüs basladi. Tatil bize gelmiyor. Her tatilden sonra
Asıl Icardi sonrası başladı Bodrumspor maçıyla beraber.

Bodrum'da 10 kişi rakip son dakika direkten döndü.
Eyüp 5x'den 2 gol
Göztepe zar zor
Başakşehir zar zor
Konyaspor zar zor

Bir tek Kayseri maçı var.

Eksikler belli de eksikleri giderecek yönetim yok. 3 sezondur aldıkları bütün sağ bek ve sol bek transferileri kötü çıkamaz bir takımın. Dubois, auer, Jacobs, angelino, jelert hepsi mi kotu çıkar arkadaş? Okan buruk nasıl başarıyorsun bunu ?

Avrupa'da transferin kapanmasına 4 gün var Antep maçına denk geliyor o maça net adam getirmezsek işimiz zor.

Maçlarını izlediğim bir ekip bugünkü maçtan çok daha sert geçecek Ajaxtan daha hızlı top çeviriyorlar.

Ligi sıkıntıya atmak istemiyorsak o maça 3 oyuncu yetişir eğer fener maçı 3 puan farkla girip sıkıntı istiyorsa yönetim bilir.

Okan futbolcuların düşüncelerini çok önemser. Muslera Mertens bunlar ölene kadar formayı verir

IMG_7006.webp

Muslera kalıp kalmamayı düşünüyormuş onu bekliyormuşuz. Koç’un Osayi’ye yaptığı gibi hiç düşünme süresi vermeden kariyeri boyunca yaşattıkları için teşekkür ederek güzel bir törenle sene sonu vedalaşılacağı tebliğ edilmelidir.

Yusuf Demir denen 17 yaşında çocuk fiziği olup sözüm ona adam eksiltme yeteneği olan ama önü boşken korkarak pas veren çakma wonderkid verilmeli + Jankat iki sene kiralık olarak verilerek Berke alınmalı. Sene boyunca da Musleranın yedek kaleci olacağı tebliğ edilmelidir.

Şok bir reaksiyon gösterilmezse sezon mental anlamda cehenneme dönüşecek. 5-6 adam alınmazsa kaostan zor çıkarız

İki beki ve iki kanadı yok bu takımın
Mertens'i bitmiş artık
Kalecisi top tutmuyor
Orta sahada tor zayıfken yerine adam yok

Stoper ve forvetle çözülmesi imkansız sorunlar var. Orta ve pas getiremiyorlar forvete. Messi ve Ronaldo'yu alıp ileri atsak yine olmaz

Avrupa'da transferin kapanmasına 4 gün var Antep maçına denk geliyor o maça net adam getirmezsek işimiz zor.

Maçlarını izlediğim bir ekip bugünkü maçtan çok daha sert geçecek Ajaxtan daha hızlı çeviriyorlar.
Ajax zaten okadar kötüydü ki totenhame oynayan takim bugün 5:2 filan galip gelirdi.

denayer boşa çıkıyormuş 29 yaşında ben olsam hemen alır denerdim..Burayı da çok iyi biliyor..

Hoca da bazen sapitiyor

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."
"Ben en başta beceremedim....kadro kuramadım....yardım edin..."

Galatasaray hocası bu şekilde aciz açıklamlar yapmamalı.

Cok sinir bozan bir durum

Kiev’e rahat sekilde kazanmamiz gerekirken berabere kaldik

Ustune bir de bugun öne gececek pozisyonlari da bulduk ama atamadik

Rakibin ilk atagi gol oldu

Bu tarz sacmaliklar oluyorsa ilk sekiz’i hak etmedik anlamina gelir
Biz urfa avrupa ligi şampiyonu olacağız

Bizi yıkamayacaklar

Bu bayrak inmeyecekkkkk

Maç maç gideceğiz

Rekortmennnnnn okannnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt