- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Hadi abi gelsin birileri hava dağılsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele o ikinci gol varya. Tamamen koparyo kopardi takimi.Avrupa’da ilk golü yediğimiz tüm maçlarda dağılıp kaos futboluna dönmemiz yenilmekten daha rahatsız edici. Ciddiyet dışı oynuyoruz
denayer boşa çıkıyormuş 29 yaşında ben olsam hemen alır denerdim..Burayı da çok iyi biliyor..
Hoca önerin?genel sezonn performansi bir yana , - bugun yenilen 2 golde de konumu her seyi aciklar nitelikte.
en azinda bu seviye de bir macta stoper kendi asal mevkisin de olmali . lami cimi yok .
ayrica, macin sonlarinda yasanan ataklarimizda abdul bazli sol kanatta neyi amacladik ,bilen beri gelsin .
acikcasi ,
bir degil iki degil, kac mactir suregelen mevcut oyunumuzu ,teknik ekibin tutumunu - gorduk den sonra -
kim gelsin vs'ye artik bakmiyorum......
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Samet Nalbant
saygi ve selamlar .
Bende aynısını istiyorum.Kutucu ve olursa (Morata) dışında hücuma oyuncu alınmaz bence.
İki tane bek alsak keşke.
Denayer lyon kaptanıyken boşa çıktığında daha da arap akımı yokken araba giderek kendini bitirdiDenayer ne ara 30’olmuş hayata bak valahi şansa yaşıyoruz
+1
Bu takımın genel sorunu arka tarafı kademeye giren bek yok + hücumu destekleyen bek yok bu ikisini yapan 2 tane bek bulsak çok şey değişir.
evet ne yazık ki 29 olmuş.GS camiasını seviyor kumaşı zaten çok iyi,taraftar desteği ile bence iyi işler yapar..Denayer ne ara 30’olmuş hayata bak valahi şansa yaşıyoruz
Bu arada cidden aptalca kural"Ben en başta beceremedim....kadro kuramadım....yardım edin..."
Galatasaray hocası bu şekilde aciz açıklamlar yapmamalı.
28 şut attığın Ajax deplasmanı zaten kötü değildik 41 kez ceza sahasına giriyoruz ötesi yok maçı kazanmak için her şart vardı.
Fitz jim falan ne ya boşver adı sanı duyulmamış kim takar onuMertens Sara Torreira kurgusundan memnunsunuz bakıyorum