Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülkerime bakın :asd:

İki sağ ayaklı stoper son dönemde azalsa da eskiden beri bir sürü takımda oluyor da iki sol ayaklı stoper neden olmuyor onu ben anlamıyorum. Yani bu adamın çıldırmasını gerektirecek kadar olmasa da izleyince cidden hissediliyor da iki solak stoperin pek iyi olmadığı. Ne farkı var ki yani iki sağ ayaklı stoperden...

Bugün pek bir şey kaybetmedik aslında. Amacımız son 16 değil de finalse eğer, oynayacağımız play-off bize koymaz.

Ama şu an ilk 8'e girememekten daha önemli sorunlar var. O da mevcut kadro derinliğiyle hiçbir yere varamayacağımız gerçeği. Bu kadro yapısıyla ha ilk 8'e girip son 16'da elenmişiz, ha play-off oynayıp orada elenmişiz. Bir şey fark etmez. Her türlü hedeflediğimiz yere varamadan eleniriz bu kadro yapısıyla.

O yüzden varsın ilk 8'e giremeyelim. Gerekli takviyeler yapılmazsa, (sağ bek, yedek sol bek, yedek orta saha, yedek santrfor, mümkünse bir de stoper) bu takım zaten elenir. Yok takviyeleri yaparsak, play-off'u geçer yolumuza devam ederiz her türlü.

Not : kaleci transferi söz konusu olmadığı için onu yazmadım. Yoksa büyük bir hayranı olsam da Nando'daki düşüşü inkar edemem. Ama kaleye transfer falan yapılmaz.

İlk 8e kalmalıydık ama haketmedik net sekilde.okan buruktan pek ümidim yok ama şansla değil,şanslı kura ile degil oynayarak alinir uefa kupası.elesin midylandi ya da alkmaari-sonra totenham ya da unitedi da gorelim.

Gayet iyi oynadık ama mal gibi goller yedik bomboş golleri atamadık cevap basit.
Takım ajaxtan 3 gömlek iyi oynadı ama golü bulamadık olmayınca olmuyor 2-3 futbolcu var gerçekten rezalet durumda bunların başında yunus Mertens ve muslera geliyor

Erden başkan 2026 yılı haziran ayında başkan olarak yuvaya Jurgenn Klopp ile dönmeli 2 yıl td lik yapmamis oluyor zaten birde erden reis tasavvufi sözler ile ikna eder klopp u

Bence Arda Turan takimi iyi oynatir, eyüp siir gibi futbol oynuyor

Evet henüz cok deneyimli degil ama futbol ve taktik anlayisi gayet iyi, motivasyon anlaminda da takima okan hocadan daha fazla gaz verir

Neden olmasin?

Getirin bana yerli simeone yi

Galatasaray zoru sever mevzusu bi gerçek ama top oynamalyiz artik ve hoca dokunuşu görmeliyiz.fiziken bitik kaan ve berkan hiç bi mevkinin alternatifi olamaz.ahmetcan kaplan,salih ozcan direkt alınmalı

Stoper lazım
İki kanata da çift yönlü kanat bek/kanat tarzı adam lazım
Ortaya adam lazım 6/8 ama 6 ağırlıklı
Mertens ile rotasyona girecek adam lazım 10 numara, bağlantı yapabilen preste etkin
Santrfor lazım

Lazımoğlu lazım

Nasıl edeceğiz

İdeal senaryoda kaleci ve bir stoper ve bir bek daha bile lazım

Evet henüz cok deneyimli degil ama futbol ve taktik anlayisi gayet iyi, motivasyon anlaminda da takima okan hocadan daha fazla gaz verir

Neden olmasin?

5 senesi var çok erken Okan hoca bize gelirken Akhisarla kupa aldı, Başakşehir şampiyon yaptı, dipten aldığı takımı Avrupa potasına soktu aslında kötü futbol oynatmıyor ama transfer konusunda rezalet.

Neden olmasin?

Şuan zamanı değil. Ardayı getirip gidişatının içine etmeyelim. Tecrübelenince gelir zaten

Neden olmasin?

İlk önce taraftarın mentali değişmeli :) 2 senenin şampiyonu ve bu sene 6 farkla lider teknik adam gitmeyecek hataları olsa da. Arda doğru zamanda gelmezse o da itibarsızlaştırıp küstürülecek, ilk kötü oyun ya da skorda.

Hatay macinda jakobs o topu kesmese yine yenilgi geliyodu.ucundan dön dön,ligde de o son gelir ne yazık ki.5 transfer şart morata harici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt