Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Davinson
Sağ stoper (Dier)
Sol stoper (Pavlovic)
Sağ kanat bek (Lamptey)
Sol kanat bek (Trippier)
Torreira
Sara
Orta saha (Sangare)
On numara
Mertens
Osimhen
Morata
Icardi

yabancılarımız bunlar olmalı

Nelsson, Sallai, Jelert, Yusuf, Batshuayi, Jakobs falan gitmeli

Bu sene hocanın basireti bağlanan maçlar. Young Boys, Rfs ve Kiev. Bu üç maçın bahanesi yok bende. Yine de gönderilmemeli, hocaya gelene kadar sakat raporu verilen Jakobs’u alan yönetim gönderilmeli ilk.

Muslera
Davinson
Sağ stoper (Dier)
Sol stoper (Pavlovic)
Sağ kanat bek (Lamptey)
Sol kanat bek (Trippier)
Torreira
Sara
Orta saha (Sangare)
On numara
Mertens
Osimhen
Morata
Icardi

yabancılarımız bunlar olmalı

Nelsson, Sallai, Jelert, Yusuf, Batshuayi, Jakobs falan gitmeli
bu kadar adam alıp torreirayı oynatıyoz

Elendik diye fiyat yükseltmez inş Milan

Devre arası kimi bulacaz 6 günde
Orada da bir kira+bonus ile zorunlu olmayan 15-16 milyon deniyor bir zorunlu 10 milyon deniyor. Bakalım Gimenez - Milan işinde de haber çıkmadı o yüzden bitti gözüyle bakamıyorum şahsen.

Morata işine ne diyorsun
olumluyum

tek sorun şu ki bonservis €8-10m arası olur
herifin sözleşme 2028'e kadar, bir yıl opsiyon €4.5m net maaşı var

biz €6m + bonus maaş, 3.5+1 sözleşme veririz

32 yaşında bir oyuncu için çok

Fakat Osimhen ile iyi ikili olur. Profesyonel, fiziği yerinde, futbolu bilen, bağlantı oyununda iyi çalışkan bir oyuncu almış oluruz

Kendini çabuk salmazsa çok işimize yarar. Icardi'nin sakatlığından nasıl döneceğine göre onunla da iyi oynar bence

Benim anlamadigim her mac neden hakem hatasi oluyor bize karsi. Hele var sistemi varken ve avrupada bile. Bu biraz tuhaf bi olay degilmi. Yunusa yapilan kesinlikle penalti. Valla ben en son hakem hatasiz mac ne zaman oynadik hatirlayamiyorum bile.

Artık hesap kitap yapmaya gerek yok bu saatten sonra şampiyon olamazsak kayıp 70-80 m euro'yu bulur bazen risk alman gerekir tam da bu anda çatır çatır harcayacaksın.

6 puan öndeyim şöyle böyle dersen bir bakmışsın sezonu 2'nci bitirmişsin artık ne yapacaklarsa yapsınlar limitlerine sokayım hepsini alsınlar.

evımızde 10 kisi fbye yenildigimizde tüm ekibi kovun demıstım

hala aynı fikirdeyim

o ekipten kim kaldıysa sene sonu gonderilip yerlerine adam alınmalı

Bence Abdülkerim bugün iyiydi ama Ahmetcan Kaplan gelse olumlu karşılarım

Orada değerli bir rotasyon yaratılabilir. Çocuğun maaşı azdır bonservis de çok ödemeyiz herhalde

Berkan bu arada maçın en iyilerinden biriydi. Ama en iyi olduğu gün bile gol yedirdi. Çocuğun da suçu yok gerçi bek oynamak o da istemiyordur, ama sol bek her oynadığında gol yediriyor 1 değil 2 değil. Sol bek yedeği de lazım :/ içim şişti..

Bence Abdülkerim bugün iyiydi ama Ahmetcan Kaplan gelse olumlu karşılarım

Orada değerli bir rotasyon yaratılabilir. Çocuğun maaşı azdır bonservis de çok ödemeyiz herhalde
bizde rotasyon olayı yok

ahmetcan gelırse ya futbolu unutur ya o oynar apo futbolu unutur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt