Okan Bal
10 Numara!
- 24 Eylül 2009
- 10.764
- 816
- 1.738
rövansta iyi oynarlar ondancok kotu durumdular okan honey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rövansta iyi oynarlar ondancok kotu durumdular okan honey
2 oyuncu dedim sağ bek ve orta saha oynayabilen 1 oyuncu alırlar.Joker diye diye takımda ilk 11 oyuncusu kalmadı ulanDirekt olarak morata +3 desene olum![]()
Kimmich i mi alacaz la sağ bek ve orta saha kim olcak ayni anda2 oyuncu dedim sağ bek ve orta saha oynayabilen 1 oyuncu alırlar.Joker diye diye takımda ilk 11 oyuncusu kalmadı ulan![]()
Kimmich i mi alacaz la sağ bek ve orta saha kim olcak ayni andaayrica o joker kelimesine küfür.
lan bu yenılınce tribüne gelme ayagı nerden cıktı fbliler gibi
şunları ıslıklmayan taraftar o stadyuma gıtmesın
Sinirden ban yemeyim diye yazmadım gece bişey uyku uyuyamadım ruhsuz herifler yüzünden. Ulan bi tane kafası futbola çalışan adam yok kulüpte. Yarım akıllı transfer komitesi ve Okan'ın sene başı kurduğu kadro götü doğrultabilsin diye 6 transfer gerekiyor. Sizin yapacağınız kadroya ayrı transfere ayrı sokayım. Rezil herifler.
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Haberler bam güm akar bugün paralı köpek gazetecilere. Rezilliği kapatmaları lazım.Hani Morata olm
Ha Morata gelince Osimhen, dün gece ayağına, kafasına gelenleri atacak yani öyle mi?morata transferi en çok osimhene yarayacak, inşallah bu transfer gerçekleşir. morata bağlantı konusunda dünyanın en iyi forvetlerinden