Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun geri kalanı için plan belli.
Nando

X Davinson Abdülkerim

X Gabri Lucas Barış

Dries

Morata Osi

Dries alternatifi olmaması handikap.

lan bu yenılınce tribüne gelme ayagı nerden cıktı fbliler gibi

şunları ıslıklmayan taraftar o stadyuma gıtmesın

morata transferi en çok osimhene yarayacak, inşallah bu transfer gerçekleşir. morata bağlantı konusunda dünyanın en iyi forvetlerinden

her transfer döneminde aynı senaryo

okan buruk transferlerden komisyon alıyor mu?

şampiyonlar liginden elendik transferler geldi

avrupa liginden elendik şimdi transfer yaparlar

galatasarayın başarısızlığı birilerinin gelir kapısı mı oldu?

Takim o kadar eksik ki , nereye kac adam alacaksin ? Sag bek, sol bek, stoper, orta saha on numara, kanat, forvet. Bu mevkilerin hepsine transfer lazim. Ligde de tepetaklak olacaz, fener bizim maça liderlik maci gibi çıkabilir. Mertens ve kaanin pillerin bittiğini bir türlü göremeyen bir hocamız var. Sezonun kalanı kabus olabilir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinirden ban yemeyim diye yazmadım gece bişey uyku uyuyamadım ruhsuz herifler yüzünden. Ulan bi tane kafası futbola çalışan adam yok kulüpte. Yarım akıllı transfer komitesi ve Okan'ın sene başı kurduğu kadro götü doğrultabilsin diye 6 transfer gerekiyor. Sizin yapacağınız kadroya ayrı transfere ayrı sokayım. Rezil herifler.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sinirden ban yemeyim diye yazmadım gece bişey uyku uyuyamadım ruhsuz herifler yüzünden. Ulan bi tane kafası futbola çalışan adam yok kulüpte. Yarım akıllı transfer komitesi ve Okan'ın sene başı kurduğu kadro götü doğrultabilsin diye 6 transfer gerekiyor. Sizin yapacağınız kadroya ayrı transfere ayrı sokayım. Rezil herifler.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

morata transferi en çok osimhene yarayacak, inşallah bu transfer gerçekleşir. morata bağlantı konusunda dünyanın en iyi forvetlerinden
Ha Morata gelince Osimhen, dün gece ayağına, kafasına gelenleri atacak yani öyle mi?

Bu gözler 2 sezon tek başına hücumu çekip çeviren Icardi gördü, yemezler..

İcardi bir sene yok neredeyse Osime ne o para verilebilir gibi görünmüyor
Yeni bir hücum hattı kurulması elzem gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt