Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene lig gitse ne olur gitmese ne olur? Tamam CL para, prestij vs şu diyeceğiz de bu hoca ile Avrupa'da bir tane dişe dokunur, gerektiğinde kazandığımız maç var mı? Ne heyecanlandıracak tam olarak CL'ye gitmenin...
Gecmisi ne cabuk unutuyorsunuz?
Üstelik isin ucunda digerlerin üzülmesi var, ne demek lig gitmese gitse nolur?
Kendinize gelin

Abi ne zaman bunu yazsam ustume geliyorsunuz ama o fikstüre gore 14. olmak büyük fecaat ya

Cok rahat ilk 5’e girebilmeliydik

İddia ediyorum avrupa liginde kalan 35 takımdan da daha kek fikstürümüz vardi
Fecaat bir değil ki ;
-Kopenhag
-prag
-fb şampiyonluk maçı
-y.boys
-bjk süper kupa
-ajax

Konyaspor maçı hariç bütün final maçlarını kaybetti

üstüne rfs,malmö,kiev,hatay rezaleti
Hepsi 1 yıla sığmış rezaletler

3-5-2 oynayacağız dedi ben okeyim artık. 4-2-3-1 kepazeliği son buluyor.
Sinan yılmazın da dediği gibi okan dibin dibini görene kadar hatasını düzeltmiyor. Yine 4 lüde kaan berkanda inat etti. Hatay tokatı yetmedi,kiev tokatı yetmedi, en son ajax yumruğuyla kendine geldi

Takımın stoperi Apo 2 sezondur top oynamıyor
Orta sahası Torreira 250 gram için futbolu bırakacak neredeyse
Yunus desen menejerin peşine takılmış gidiyor forvetin sakatlanmış sol bekin sakatlanmış ama nelson var dimi nelson son 2 sezondur sürekli gidecem diye tutturuyor
Kalecimiz kafada futbolu bırakmış
Ama Okan hoca kötü ya oluyor evet inatçı aksi yönleri var ama oynanan futbol bu kadar olumsuz duruma göre kötü değil süper lig maçlarında her hafta hakem skandallarıyla uğraşıyoruz futbolcuların da kendine çeki düzen vermesi lazım burada özellikle Torreira muslera

He bir lafta instagram tayfaya düşün takımın yakasından romantizminiz yüzünden Mertensle uğraşıyoruz ama ciro çok tatlııoğğ bir sezon daha kalsınlar

saat kaçta ya 2 de mi kura mura bilmemne

Gecmisi ne cabuk unutuyorsunuz?
Üstelik isin ucunda digerlerin üzülmesi var, ne demek lig gitmese gitse nolur?
Kendinize gelin
10 yıldır üzülüyorlar bana ne onlardan? Günün sonunda Avrupa'nın vasat bile olmayan takımlarına diş geçiremiyorsak neyi amaçlıcam bu ligde şampiyon olup, bir oyun düzeni yok.

Takımın stoperi Apo 2 sezondur top oynamıyor
Orta sahası Torreira 250 gram için futbolu bırakacak neredeyse
Yunus desen menejerin peşine takılmış gidiyor forvetin sakatlanmış sol bekin sakatlanmış ama nelson var dimi nelson son 2 sezondur sürekli gidecem diye tutturuyor
Kalecimiz kafada futbolu bırakmış
Ama Okan hoca kötü ya oluyor evet inatçı aksi yönleri var ama oynanan futbol bu kadar olumsuz duruma göre kötü değil süper lig maçlarında her hafta hakem skandallarıyla uğraşıyoruz futbolcuların da kendine çeki düzen vermesi lazım burada özellikle Torreira muslera

He bir lafta instagram tayfaya düşün takımın yakasından romantizminiz yüzünden Mertensle uğraşıyoruz ama ciro çok tatlııoğğ bir sezon daha kalsınlar
Hoca ne iş yapıyor bunlar olurken saydığın her oyuncuyu savunuyor, ölene kadar sahada tutuyor kim sorumlusu olacak bu adamların hiçbirini yönetemiyorsa dediğine göre sen ben mi yöneticez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt