Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeytan diyor keşke transfer yapmasalar daha ne kadar adam alacağız deseler ama yok Galatasaraylılığımız el vermiyor, şu takımın gitmesi mümkün değil. Bu kanatlar ile ligin sonunu getirme şansımız yok. Acil Morata üstü bir de kanat gelmeli diye düşünüyorum, sağ bek sol bek bizim lig için yalan dolan. Nelsson'u da oynatacak, oynatmıyorsa oynat diyecekler, almıyoruz diyecekler.

Yaw okana kizanlara hak veriyorum şu leş gibi fiksturden ilk 4 cikmaliydik.. Ama dünkü maç tamamen takımın sacmalamasi..Bu kadar rahat pozisyon kaciriyorsun bir de üstüne 1 Muslera 1 berkanin hatasıyla 2 gol yiyorsun heriflerin doğru dürüst pozisyonu olmadı..
İzlediğim en kötü ajaxa yenilmeyi başardık
Burda da kızılacak kişi sence Okan değil mi hocam. Rakibinin her mevkisin de en az 2 şer adam var. Biz her transfer dönemi tahta ayak Berkan'a her dönem geriye giden Apo'ya, sağ bek olarak faul yapmaktan başka aksiyonu olmayan Kaan'a güvenip kadromuz yeterli 2-3 takviye yeterli diyoruz.

Ligde rakibin kötü yönetiminden dolayı şampiyonluk geliyor ama Avrupa'da rezil ediyorlar. Ben artık kadroma güveniyorum cümlesini duymak istemiyorum. Çok güveniyorsa sonuçların hesabını versin. Kadronun kötü olduğunu biliyorsa masaya yumruğunu vursun yönetime kalkanlık yapacağına.

Zannediyor ki kredisi bitmeyecek. Burası Galatasaray.

Yaw okana kizanlara hak veriyorum şu leş gibi fiksturden ilk 4 cikmaliydik.. Ama dünkü maç tamamen takımın sacmalamasi..Bu kadar rahat pozisyon kaciriyorsun bir de üstüne 1 Muslera 1 berkanin hatasıyla 2 gol yiyorsun heriflerin doğru dürüst pozisyonu olmadı..
İzlediğim en kötü ajaxa yenilmeyi başardık
Okan hoca plan yapmayı transfer yapmayı bilmiyor sıkıntı bu

stoper icin ayrilan meblaga bu herifi alalim

1738308161929.webp

Terime bu kadar kalite verilse ezer geçerdi Avrupa'yı..
Romantizme gerek yok abi Fatih hocayı severim sayarım ama onunda zamanı geçti hocamız el üstünde tutulmalı taraftar profilimiz artık sosyal medya kitlesi bir kez daha Fatih terimi getirip başarısızlıkta stres olup kendine zarar vermesini istemem Okan buruk gideceksede bunun zamanı sezon sonu ki ondada eminim takımm toparlanacak şampiyon olacak gene hocamda hocam denecek

Terime bu kadar kalite verilse ezer geçerdi Avrupa'yı..

Çok abartiyoruz oyunculari..Kaliteli falan olduğumuz yok.. Sara dışında topu ayağına aldığı zaman seni rahatlatacak tek bir oyuncun yok sahada.. Koca Galatasarayin tek hücumu barış alpere topu atıp maç başı 20 dribbling yaptırmak olmamalı ..
Sallai jelert Jakobs kutucu gibi saçma sapan adamlara para harcayinca takım kaliteli olmuyor maalesef ..

Burda da kızılacak kişi sence Okan değil mi hocam. Rakibinin her mevkisin de en az 2 şer adam var. Biz her transfer dönemi tahta ayak Berkan'a her dönem geriye giden Apo'ya, sağ bek olarak faul yapmaktan başka aksiyonu olmayan Kaan'a güvenip kadromuz yeterli 2-3 takviye yeterli diyoruz.

Ligde rakibin kötü yönetiminden dolayı şampiyonluk geliyor ama Avrupa'da rezil ediyorlar. Ben artık kadroma güveniyorum cümlesini duymak istemiyorum. Çok güveniyorsa sonuçların hesabını versin. Kadronun kötü olduğunu biliyorsa masaya yumruğunu vursun yönetime kalkanlık yapacağına.

Diyorum ki taraftarımız bu tahta ayak berkanı seviyor bitik apoyu seviyor sosyal medyaya gir bi yorumlarına bak taraftar bu adamları severken ne Okan buruk keser nede yönetim yollar Beşiktaş maçından sonra nelssonun ne anası kaldıydı ne bacısı mesela

Okan hocayi bende sürekli elestiriyorum ama kulüpteki transfer harcamaları dahil her şeyden sorumlu tek kişi Okan hocaysa; o zaman son iki seneki şampiyonluklarin bütün payida Okan hocaya ait.

Çok abartiyoruz oyunculari..Kaliteli falan olduğumuz yok.. Sara dışında topu ayağına aldığı zaman seni rahatlatacak tek bir oyuncun yok sahada.. Koca Galatasarayin tek hücumu barış alpere topu atıp maç başı 20 dribbling yaptırmak olmamalı ..
Sallai jelert Jakobs kutucu gibi saçma sapan adamlara para harcayinca takım kaliteli olmuyor maalesef ..
Evet abi tamda bu Okan buruk gidince yerine gelen uçurup kaçıracak sanıyolar ama vallahide daha kötü olucak takımın halini gelmiyor abi bu ülkeye topçular ya fener givi 3 milyonluk adama 15 vericeksin yada olanla kiralık falan günü kurtaracaksın işte coğrafya kaderdir götü boklu petersler assignonlarg gelmiyor burayı katar gibi görüp 5 milyon istiyor adam ne yapacaksın

Ben okana kizanlara hak veriyorum zaten bu Avrupa karnesiyle bahane aramasın lig için durum farklı ama.. Dünkü maç özelinde konuştum Avrupa'da puan kaybettiğimiz her maç Okanın hatasiydi ama dünkü maç önce oyunculara yazar..

Evet abi tamda bu Okan buruk gidince yerine gelen uçurup kaçıracak sanıyolar ama vallahide daha kötü olucak takımın halini gelmiyor abi bu ülkeye topçular ya fener givi 3 milyonluk adama 15 vericeksin yada olanla kiralık falan günü kurtaracaksın işte coğrafya kaderdir götü boklu petersler assignonlarg gelmiyor burayı katar gibi görüp 5 milyon istiyor adam ne yapacaksın

İlk kısma katılmakla birlikte Petersin assignonun burayı tercih etmemesi gidip de bu kadar saçma transfer yapmayı izah edemez..
Bizimki net olarak iş bilmezlik .. Adım gibi eminim her transferimiz aynıdır X oyuncuyu isteriz menajerin biri gelir ya size Y oyuncuyu verelim der onun peşine takılır gideriz..
Bu takıma iş bilen net bir Futbol aklı lazım

Okan hocayi bende sürekli elestiriyorum ama kulüpteki transfer harcamaları dahil her şeyden sorumlu tek kişi Okan hocaysa; o zaman son iki seneki şampiyonluklarin bütün payida Okan hocaya ait.
Ligde yaptıklarında evet, Avrupa'da da yaptıklarında da evet aslan payı onun. Başarı da onun başarısızlık da kısacası, buradan bakınca iki sene şampiyon bile olsa benim gözümde başarısız. İlk sene zaten fenerin kadrosu leşti, olmasak ayıp olurdu, geçen sene ise evet başarıdır.

Yöneticinin işi oyuncuyu almayı becerebilmektir, oyuncuyu seçen hoca. Zor oyuncuları ikna eden yönetici de başarılıdır Torreira, Icardi gibi ama sistemine uymuyorsa, ışık görmüyorsa oyuncuya onay veren de hocadır, Zaha'daki gibi.

sokayım avrupaya ana hedefimiz fblilerin mutsuz olması olmalı

Avrupayi komple bırakıp kırılma sezonu olan bu sezonu sampiyon tamamlamak ve bu kdr yapılanmaya ragmen fenerli malların zırlamalarını dinlemek istiyorum.

Rakibin 2 atağından biri golle sonuçlanıyor, bizim 10 ataktan biri gol oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt