Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson varken,kaan varken stoper aramak kadar aptalca bir şey olamaz.apoyu kes kaan,sanchez yap canavar gibi oyun kuran stoperlerin olur.bize kaliteli hücumcu lazım,kapanan Anadolu takımlarını açacak adam lazım. Ben stopere ve bek transferine para vereceğime hemen gider rashford ve sterling ikilisini alırım..

Onay verdiği oyunculardan faydalanamamak hocanın hatası ama bu oyuncularin maliyetleri tamamen hocanın hatası değil ki. Hoca yönetime bir liste veriyor, yönetim bu listedeki öncelikli isimleri ikna edemeyip boşa zaman harcıyor, daha sonra alternatif oyunculara gidiliyor, fazla zamanda kalmadığı için panikle o oyunculara ederinden daha fazla para veriliyor.
Maliyet değil tabii ki ama total bütçemiz belli, bunu alınca geriye ne kalacağı belli, o açıdan değerlendirmesi lazım.

takımın toparlanacak tek yeri gol yeme sorunsalı. yoksa pozisyona giriyoruz atamıyoruz. ilk yarı osimhen in 2 tane, ikinci yarı 1 bats, 1 osimhen kaçan net pozisyonlar. avrupada bunları bulmak nimetken biz değerlendirememe rekoru kırıyoruz. önde de basmıyoruz nası bi belaya düştük biz anlamadım. adamlar 2 defa geldi 2 side gol.
Biraz da şanssızlık var takımda 1 stoper 1 sağ bek birde üçlüye döndüğümüzde gene domine edeceğiz

Nelson varken,kaan varken stoper aramak kadar aptalca bir şey olamaz.apoyu kes kaan,sanchez yap canavar gibi oyun kuran stoperlerin olur.bize kaliteli hücumcu lazım,kapanan Anadolu takımlarını açacak adam lazım. Ben stopere ve bek transferine para vereceğime hemen gider rashford ve sterling ikilisini alırım..

Kaan ancak yedek olur..Bir sol stoper alıp

Davinson- Nelson - Stoper tandemini kurmalıyız şu Pavlovic gelse harika olacakti

Biraz da şanssızlık var takımda 1 stoper 1 sağ bek birde üçlüye döndüğümüzde gene domine edeceğiz
bencede öyle hep diyorum bu girmeyenler bir maçta girecek olursa basak macındaki gibi 7leriz rakibi. ordan sonra ivme alırız artık herhalde. örnekteki gibi icardili sezonda da yasadık biz bunları. girmiyordu çok basit kaçırıyorduk, trasfer zamanları bocalıyorduk derken 2 sezondur oraları güzel atlatıyoruz. bu sezonda insallah aynısı olacak. hocaya da oyunculara da güveniyorum. bu takımın potaniyeli yüksek. bir kaç dokunusa ihtiyac var. moraller bozulmasın iyi olacağız.

Kaan ancak yedek olur..Bir sol stoper alıp

Davinson- Nelson - Stoper tandemini kurmalıyız şu Pavlovic gelse harika olacakti
Bu lige gerekmez,hücumcu daha önemli.ft hoca semih ve emre çolaklarla falan şampiyon oluyordu..elimizde ki stoperler gayet yeterli.ön alanda osimheni besleyecek adam yok..

Bize yabancı hoca gelse sudan çıkmış balığa döner bu kaos düzeninde.
Şuanda süper ligde Okan buruk kadar bile hoca yok devre arası Okan buruğı gönderip yerine kimi getireceksin yabancı hoca getirsen 6 puan geriden gelip 6 puan fark atar fener bize adam sistemi tutturana kadar

Elinde Nelsson var stoper peşindesin, Bats-Kutucu var santrafor peşindesin. Ama iki kanatta da bekin yok, hücumda yedek kanat oyuncun yok, ortasada Sara'nın Tor'un alternatifi yok. Senin kadro mühendisliğine, Okan...

bencede öyle hep diyorum bu girmeyenler bir maçta girecek olursa basak macındaki gibi 7leriz rakibi. ordan sonra ivme alırız artık herhalde. örnekteki gibi icardili sezonda da yasadık biz bunları. girmiyordu çok basit kaçırıyorduk, trasfer zamanları bocalıyorduk derken 2 sezondur oraları güzel atlatıyoruz. bu sezonda insallah aynısı olacak. hocaya da oyunculara da güveniyorum. bu takımın potaniyeli yüksek. bir kaç dokunusa ihtiyac var. moraller bozulmasın iyi olacağız.
Kesinlikle öyle abi maça çıkana kadar herkes yenilecez diyordu zaten maçta ajaxa üstünlük kurulunca taraftar yeneceğiz moduna girdi zaten gollerde gelmeyince isyan modu açıldı ama maçın hakkı bu değildi cidden 3-2 falan rahat götürürdü ya bol gollü aldığımız maçlarda olacak elbette

biz bu sallai/jakobs denilen elemanlarin kontratlarindan nasil kurtulacaz

dün morata olsaydi gecmistik turu belki de

hatay macini da almistik

morata antep macinda 11de baslamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt