Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1738310181548.webp

şunu yazmisti sildi sonra

Elinde Nelsson var stoper peşindesin, Bats-Kutucu var santrafor peşindesin. Ama iki kanatta da bekin yok, hücumda yedek kanat oyuncun yok, ortasada Sara'nın Tor'un alternatifi yok. Senin kadro mühendisliğine, Okan...
Nelssonu sezon başında taraftar yedi abi ne anlatıyorsunuz herif gitmek istiyor buradan

Okan sezon sonuna kadar kalmalı zaten, bu dakkikadan sonra hoca değişikliği bir yarar getirmez. Ama sene sonunda şampiyon yapsa dahi yollarımızı ayırmalıyız kendisiyle

Sara gelince takımın herşeyi toparlıyor açık ara ligin en önemli oyuncusu .. Çok şanslıyız böyle bir topcumuz olduğu için.. Dün 2 bireysel hata dışında savunma zaafimiz da olmadı topu düzgün kullandık herifin her yere faydası buyuk
Hücum opsiyonlarından bir tanesi de o kadar net olmalı ki
Aynı kaliteyi oradada görelim
Ayağı yumuşak Mertens işlerini yapabilecek bir oyuncu lazım

Nelssonu sezon başında taraftar yedi abi ne anlatıyorsunuz herif gitmek istiyor buradan
Nelsson kaç kere yaşadı bunu, oynadıkça kendini buldu her seferinde geri döndü taraftarın bir numaralı adamı oldu. Olay hocada bitiyor biraz da, yedirmeyecek oyuncusunu.

Timo werner tam bize lazım adam,sol,sağ forvet her yerde oynar,disiplinli ve Alman.sakatlik durumu yoksa hemen denenmesi ve alınması gerekli.28 yaşında daha..

Nelsson kaç kere yaşadı bunu, oynadıkça kendini buldu her seferinde geri döndü taraftarın bir numaralı adamı oldu. Olay hocada bitiyor biraz da, yedirmeyecek oyuncusunu.
Nelsson son 2 sezondur ısrarla gitmek istiyor abi adamı zorla tutuyoruz stoper yok diye

Okan sezon sonuna kadar kalmalı zaten, bu dakkikadan sonra hoca değişikliği bir yarar getirmez. Ama sene sonunda şampiyon yapsa dahi yollarımızı ayırmalıyız kendisiyle
Şampiyon olunca muslerayla mertensle kaan ayhanla sözleşme uzatırlar berkana zam yaparlar bırak td göndermeyi

Tüm renktaşlarıma Berkan ve Kaanlı cumalar. Okan Buruk son kumarını oynadı bende kredisi yok artık. Transferden de bir şey beklemiyorum istifa ederlerse hayırlı olur.

-------------------------Meret-------------------------

----------Davinson----Pavlovic-------Boscagli-------

Martirena--------Lemina-------Thor-------------Barış

------------------Sara-----------Angel Gomes-------

--------------------XXXXXXXXXXXX------------------

Şöyle bir kadro kuracak futbol aklı var mı acaba ? Fizik olarak arşa çıkarız resmen. Boscagli,Meret,Angel sözleşmesi biten 3 oyuncu imza paraları ile hallolacak cinsten ama bu kulüpte futboldan sorumlu kişilierin bu oyuncuları tanıdığını daha düşünmüyorum.

Iyi mi , kötü mü dedin anlamadım sen zahayı sevmezdin mesela onun gibi mi diyorsun.

Kararsızım liboşum.

Fakat ben Morata transferinden sonra artık bek alınmaması gerektiğini düşünüyorum. 5 aylık süreçte 4lüye döndüğümüz zamanlar olursa kaan, jelert, sallai barış falan idare edebilir. buraya harcanacak paranın orta sahaya harcanması daha doğru olacak. Stoper + orta saha ile transfer kapanmalı.

Kesinlikle öyle abi maça çıkana kadar herkes yenilecez diyordu zaten maçta ajaxa üstünlük kurulunca taraftar yeneceğiz moduna girdi zaten gollerde gelmeyince isyan modu açıldı ama maçın hakkı bu değildi cidden 3-2 falan rahat götürürdü ya bol gollü aldığımız maçlarda olacak elbette
gayet dengeli geri girdiğimiz yarıda bile döndürebileceğimizi düşündüğüm bir maçtı. her iki yarıda yatırdı o yüzden takım beni. davinsonun karsılayamadığı ve brkanın ıskaladığı 2 pozisyondan ekstra gol yedik. biz ise atamadık. sürekli çarpışıyoruz sonuctada biz kaybediyoruz. döner bu da döner.

Hücum opsiyonlarından bir tanesi de o kadar net olmalı ki
Aynı kaliteyi oradada görelim
Ayağı yumuşak Mertens işlerini yapabilecek bir oyuncu lazım

Rashford ve Nkunku al şampiyonluğa yürü. Hala stoper sağ bek peşindeyiz hangi sağ bek bizi şampiyon yapacak ? 2 senedir bek yok zaten beksiz şampiyon oluyoruz.

neyse artık olan oldu

yönetim hoca futbolcular ve taraftar olarak artık elimizde kalanalrdan devam etmemiz lazım

sonuçta elenmedik de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt