Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jhon Arias'ı alın artık ulan. Yönetimde futbolun f sini bilen adammı yok. Alın Arias'ı hemen. Heri iki kanatta oynayan, ortaya koordinat giren, adam eksilten, sakatlanmayan ilaç gibi bir adam. Yunus, Barış ve Merten'si tek adamla yedekle, ortalarla Osimhen'i coştur işte. Futbol bu kadar zor birşey değil ulan. İhtiyacımız olan adam Arias. Ortaya da ucuza Maestro'yu çektinmi Toreira derdi bitecek. Pasta keseceğinize açın bir bakın bu adam kimmiş, neymiş.
Arias nesne alınmadı biliyormusn adamlar öyle 10 milyona falan salmıyor işte hocamm medyada duyulanlara inanmayın ben o herifi geçen sezon adı çıkınca 2 gün araştırdım sosyal medyada YouTube da yorumlar da adamlar Brezilya liginin en istikrarlı oyuncusu olarak görüyor taraftarı 25-30 dan aşağı satılmasın diyor yorumlar da atletico da ilgilenmiş ayrıca

barış bile boklanıyor ya ajdgfadhhadgghad

bu kadar ilgilenip izlediğiniz şeyi nasıl bu kadar yanlış yorumlayabiliyosunuz inanılmaz gerçekten

barışın defoları var da

barış ve osimhen olmasa son 5-6 maçta bizim takım kaleye gidemezdi

tamamen sistem at barışla osimhene şeklinde idi

barış bile boklanıyor ya ajdgfadhhadgghad

bu kadar ilgilenip izlediğiniz şeyi nasıl bu kadar yanlış yorumlayabiliyosunuz inanılmaz gerçekten
Takımda teknik becerisi en kısıtlı adamlardan biri Barış. Tekniği yetmiyor diyoruz neyi yanlış yorumlamışız?

kanat niye olmasın allahımın aşkına

daha napacak çocuk
Şundan dolayı diyorum hızlı güçlü atletik adam geniş alanı seviyor arkasından bek olunca kafası karışıyor topa hükmetmeyi seviyor tekniği zayıf olduğu için ver kaçları falan pek yapamıyor barış ama topu ayağına aldığında kendisi ok gibi fırlıyor o kanadı komple yok ediyor

iyi nöbetler
yok mu transfer harman kaldık
1738311703948.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt