Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.061
- 13.937
- 1.498
Şanssızdık abi açıklaması bu defansın zayıf olmasıda fişi çekti işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istemiyormuş gelmeyi. Büyük ihtimalle iptalPavloviç ile ilgili bilgi yok mu.?
neyse artık olan oldu
yönetim hoca futbolcular ve taraftar olarak artık elimizde kalanalrdan devam etmemiz lazım
sonuçta elenmedik de
GelmezPavloviç ile ilgili bilgi yok mu.?
Cihan haspolatli ile çakma bek riera ile şampiyon olduk.zaten gelen beki oynatamayacak bari goller atacak asist yapacak adamlar alması gerekiyor.Rashford ve Nkunku al şampiyonluğa yürü. Hala stoper sağ bek peşindeyiz hangi sağ bek bizi şampiyon yapacak ? 2 senedir bek yok zaten beksiz şampiyon oluyoruz.
Bireysel iki hatadan gol geldi işte bazen ne yaparsan yap olmuyor abi ballı ve şanslı bir takım değilizgayet dengeli geri girdiğimiz yarıda bile döndürebileceğimizi düşündüğüm bir maçtı. her iki yarıda yatırdı o yüzden takım beni. davinsonun karsılayamadığı ve brkanın ıskaladığı 2 pozisyondan ekstra gol yedik. biz ise atamadık. sürekli çarpışıyoruz sonuctada biz kaybediyoruz. döner bu da döner.
OKANİSTİFA
Gelmeyecek adamlarla oyalanıp transfer yapmadan dönemi kapatma şovu. Gardi'nin hallettiği işler olmasa kimseyi alamayacaklar.Pavlovic bizi apo denilen heriften de kurtarabilirdi. kral solak.
olmaması kötü
yoo öyle zannetmiyorum knk. herifler direkt istifa diyor olm.istifalar sorunu çözecek olsa etsin
eleştiri her zaman gitsin demek değil
öyle algılayanlar oluyor ya kötü oynattı deyince hoca gitsin denilmiş zannediliyor yanlış transfer deyince yönetici istifa etsin denilmiş zannediliyor
çözüm üretmek lazım
Barıştan kanat olmaz barıştan sadece kanat bek olur kanat beke geçtiği zaman daha etkili oynuyor çocuk yunusu ise ilk teklifte satarımYunus-Barış ikilisi de yeterli değil. Barış çabalıyor ama teknik yetersiz olduğu için yaptığı her şey boşa gidiyor.
Tüm elestiri ve övgüler şu ufacık detaylarda gizli aslında. dün 2 tane atsak ve girdikleri iki pozisyonu yemesek bugün galatasaray kükredi mansetleri atılıyordu. çok böyle atla deve değil bu iki uçurum arasındaki fark. bugün okan ın gol yeme sorunu nası çözdüğü konusuluyordu. o ajax ın ilerideki ayısını 2 pozisyonda geçirdik ikiside gol oldu. diğer seçenek olsa davinsonla nası kilitlediği konusulacaktı.Bireysel iki hatadan gol geldi işte bazen ne yaparsan yap olmuyor abi ballı ve şanslı bir takım değiliz
Kesinlikle öyle iyi sonuç olduğunda sahada oynanan oyunun hükmü kalmıyor yenildiğinde ise real gibide oynasan eleştiriliyorsun geçmişten günümüze özellikle Fatih hoca sonrası son dönemde Okan buruk Kadar ivme yakalayan dominant oyun oynayan bir hoca görmedim hoca bu gün değişse ligde havlu atarız fener leş oynuyor ama herhangi bir hoca geldiğinde bizi ilk maçta yenerler adam 2 senedir geleni gideni paket etti sinir uçlarını yıprattı hepsininTüm elestiri ve övgüler şu ufacık detaylarda gizli aslında. dün 2 tane atsak ve girdikleri iki pozisyonu yemesek bugün galatasaray kükredi mansetleri atılıyordu. çok böyle atla deve değil bu iki uçurum arasındaki fark.
Dün barış sahanın en iyisiydi yav osimhenden bile iyiydi abartısız diyorum dün forvette barış olsa golü yazardı osimheni çok severim bu aradabarış bile boklanıyor ya ajdgfadhhadgghad
bu kadar ilgilenip izlediğiniz şeyi nasıl bu kadar yanlış yorumlayabiliyosunuz inanılmaz gerçekten