Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa fatihi okan hocamın ahmet kutucu ve morata transferlerinin de yanlış olduğunu çok yakinda göreceğiz bence..yönetime de kızamıyorum ,okan hocanın yanlış transferleri ve küsturdugu futbolcuların haddi hesabı yok..

Eksikler tamamlanacak da adapte olacaklar da ohoo.

Bu futbolla 6 da kapanır 16 da

1 kanat daha ofansif 1 kanat daha defansif olacak

ofansif olan barış işte

3lü oynamağa mecburuz barış da biraz fedakarlık yapacak
100 metreyi git gel kullandıracağız adama.

Bildiğin bireysel performans %50 takım performansı da %30 falan düşer.
3-5 maç sonra 4lü defansı görürüz.

33 yaşında bir forvet ve bir stopere 60 milyonluk yüke giriliyor alooo uyanın sonra neden Osimhen'i alamıyoruz. Mali yük inanılmaz arttı ve büyük bir kısmını sözleşme fesih dışında elden çıkarmak mümkün değil. Osimhen ve Barış gitse kadayıf ordusuyla başbaşa kalacağız.

Screenshot_20250130_225621_Chrome.webp

Kaya temel gazeteciliğinin örneği.

Ne beceriksiz ne basiretsiz adamlarsınız. Yazın 3 aydada adama almadılar. Şimdide alamadılar.

en anlamadığım mevzu;

bizde gizli bir kural mı var merkez orta saha olağanüstü hal dışında transfer edilemez diye.

yav en en en kötü git hamsilerden mendy al.

beklerin jelert istavrit, jacobs darülacezeli çıktı. eksikleri kapatamadın. yıl 2025 hala bek arıyoruz.

alvaro da kutucu da gerekli transferler. onlara bişey demem.

stoper almasak da problem değil ama nelsson u kazanalım.

Lig için oyuncu alınmalı diyen bu süper akıllılara şuan bu takımın ligde namağlup ve en yakın rakibinin 6 puan önünde lider olduğunu bir hatırlatalım

Mevzu ali babanın çiftliğinde koyunları otlatırken fazla ses çıkarması ve bizde ki uyuyanları uyandırması

Dun cikan isimler bugun bitti ve ucus plani hazirlanmadiysa yatti demektir. 1-2 gunde bitmiyorsa bitmez o transferler

Yunus fiziken bitik, çok yazık harbiden.3 kişi ile sezonu nereye bitireceksin

Avrupa'da ne yapacağımızı ilk 8'e kalamadıktan sonra hiç önemsemiyorum o tren artık kaçtı bana göre, Bu saatten sonra sadece lige odaklanılmalı bu sene 5. yıldız çok önemli kazanmamız gerekiyor. Fener maçından önce oynayacağımız Play-off maçına yedek kadro ile çıkılmalıdır. Lig içinde 2 transfer gelmeli bek ve ön tarafa, Stoper olmasa da olur Nelsson idare eder bu sezonu.

en anlamadığım mevzu;

bizde gizli bir kural mı var merkez orta saha olağanüstü hal dışında transfer edilemez diye.

yav en en en kötü git hamsilerden mendy al.

beklerin jelert istavrit, jacobs darülacezeli çıktı. eksikleri kapatamadın. yıl 2025 hala bek arıyoruz.

alvaro da kutucu da gerekli transferler. onlara bişey demem.

stoper almasak da problem değil ama nelsson u kazanalım.

Ben hocanın son zamanlarda doğru teşhis koyabildiğine inanmıyorum ama en önemli sorun hocada Hamzaoğlu sendromu mevcut. Yani, ben bu oyuncularla 2 yıldır şampiyon oluyorum, başka birilerini transfer edersem huzursuzluk çıkabilir, Torreira'yı yedeklersem Muslera ile papaz olabilirim gibi düşünceleri olabilir. Ya da Abdülkerim'i yedek bırakırsak diğer Türkler sıkıntı çıkarabilir gibi düşünüyor olabilir. Bana en mantıklı bu geliyor.

olur mu yaw?
rövanştan 3 gün sonra fb maçı var.
rövanş iç sahada olmalı esas.
Fener deplasmanda biz evdeyiz

Ama öncesindeki iki maç playoff ve rize deplasmanı

Fikstürü daha da zorlaştıracağımız kesin hele bir de o soğukta midyata gidersek

Onlara bodo çıkmaz bize midyat çıkar kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt