Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray da transfer bitmez kaç saat kaldığı bilgisini gereksiz görüyorum.

Ben saldım artık mertens gibi son 4 ay kasıp ondan sonra 2 sene kadar futbol konusunda beklentisiz bir hayata geçeceğim.

Belki bu sürede erden gibi vizyonu geniş bir adam gelir de şampiyon olunmadığında yine uefaya geliriz ve bu sistemde belki başarılı olabilme ihtimalimiz ortaya çıkar.

Edebimizle şampiyon olup sonra yönetimden oyuncusuna kadar toplu bir temizlik gerekiyor.

Zahaya bom attık. Kulübe yansıyan 2 senelik total maliyet 8 milyon. Dış ödemelerle toplam maliyeti 14 milyon.
Sallai alındı 2 senelik maliyeti 13 milyon.
Biri boktan da olsa seni manu gibi takımlara karşı nasıl oynaman gerektiğini gösterdi.
Girdiğinde oyunu da değiştirdi. Keza ziyech de öyle.
Kör ve badem mıhabbeti de değil. Bu adamları en sert eleştirdik yeri geldi.
Sallai oyuna girdiğinde oyun dönebilir diye düşünen bir kişi var mı.
Sistemin parçası olur olacağını düşünüyorum kendisi çok iyi bir boşa kaçıcı da oyunu değiştirebilecek adam değil maalesef.

Bizi bitiren şey bu işte.
Sistem oyuncularıyla oynayamıyoruz yapamayan bir td var. Böyle asi adamları da kontrol edemiyoruz.

Sonra keremin gitmesinde en ufak payı olan kim varsa iki yakası bir araya gelmesin. Haluklar falan dahil.

Lig icin bir süphem yok zaten son iki sezondur bunu gösterdik,yapilacak transferler ile oyuncu sayimiz da artar

Ama artik avrupa da basari olmali

Hollanda takimlarina karsi ne biz ne fb ne de bjk tek bir galibiyet bile alamadik

Maliyetler artiyor cünkü rakibin sinirsiz bütcesi var dogal olarak karsilik vermeye calisiyoruz lig de geri de kalmayalim diye

Ama bu bütce ile avrupa da basarili da olmaliyiz

Sezon basi bu hedef ile yola cikiyorsun ama alinan oyuncular ya kötü cikiyor ya da süre alamiyorlar bu sekilde olmaz

abi 15e stoper mi yok aklımı yitiricem manyak mısınız deli misiniz divane misiniz

----------Kale
Sanchez Nelsson Pavlovic
------Torreira Sara
Sallai Yunus Barış
-----Osimhen Morata

Thiago motta denilen boş herif de gol atamayip,galibiyet alamayan takıma paso stoper alıp sorun çözeceğini sanıyor herhalde.Bana bir yerlerden tanıdık geliyor

Gecen sezonda solbekte cok iyi bi baris vardi,gitti berkani oynatti.Bu sezonda jelert ve baris vardı kanat bek için ama yine aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt